Chrome - Link Select -->

maanantai 6. tammikuuta 2014

vähän takasiipäin

Täällä ollaan, turvallisesti kotona. Vaikkakin herra tuumas eilen ku vinguin koti-ikävää, että mikäs kiire meillä sinne on, kotia on moni kuollu. Jaa. Meillä oli oikein mukava ja riemullinen lomareissu. Ensin suuntasimme jouluksi mökille keskisuomeen. Siellä pääosin makoilimme sohvalla ruokaähkystä pahoinvoivina, taikka velloimme paljussa kaikki neljä rupatellen kaikkea maan ja taivaan väliltä. Rentouttavaa ja niin rentouttavaa. Viis veisasimme miltä näyttää, kunhan tuntui hyvältä. Vaikka itse mökki oli koristeltu joulukuosiin, lumeton ja musta joulu vei vähän fiilistä, mutta eipä tuosta auta valitella. Kuvia tuli otettua aika vähän, vaikka kamera oli esillä jatkuvasti. Postauskelpoiset näette tässä. 


Muutaman päivän löhöilyn jälkeen kuuden tunnin autossa istuminen tuotti vaikeuksia. Jatkoimme siis matkaa joulupäivänä Ouluun, perhettäni ja muita sukulaisia tapaamaan. Ennätyksellinen kyläily rupeama muutaman päivän aikana, jotta ehdittäisi nähdä monia monia ystäviä. Pohjoisessa univelka kasvoi kaikkien alias- ja monopoly-pelien ansiosta, mutta kerranhan vain on vuodessa joulu. 
  Uudeksi vuodeksi ei oltu aiemmin suunniteltu mitään, mutta ''jossainvaiheessajokatapauksessaetelään'' syy sai meidät istumaan autoon uudenvuoden aatonaattona ja karauttamaan ihan Espooseen asti. Siellä odotti miekkosen vanhemmat ja sukulaiset. Uusivuosi vaihtui Helsingin Senaatintorilla, hienot oli tulitteet. Niinkuin teineinä konsanaan valvoimme pitkälle aamuun, eikä ehditty ennen hesaria nukkumaan. Taas muutamat kyläilyt ja myös vähän alennusmyyntejä. 
  Perjantaina taaaas tienpäälle, suuntana Tampere. Kummityttöjä sekä muita ystäviä katsomaan. Vihdoin eilen sitten Hämeenlinnan Panssarimuseon kautta kotio. Jonkin asteinen kosto tuo panssarimuseo mieheltä mulle, kun oon sitä raahannu kaupoista toiseen eräänkin kerran. Mielenkiintoinen parituntinen sinne saatiin upotettua. 
  Huh nyt on rauha, viimeisten kahden viikon kaikkien ihmisten huomioon ottaminen ja jatkuva sosiaalisuus saa minut nyt kotona olemaan täysin hiljaa, hissukseen touhuamaan ja purkamaan tavaroita. Joulukin joutaa jo poissa ja uutta tilalle. Ennätys pitkä postaus, jos jaksoitte lukea, kiitän ja nostan hattua. Hattua on nostettava myös isopapalle 95-v synttäreistä! Ihanaa loppiaista.

4 kommenttia :

 1. Hih :) Meilläkin on kuulema meno panssarimuseoon tulossa. Joku ohikulkumatka.

  Palju on kyllä ihana. Rentouttava. Meillä oli täällä Tyynelässä syksyllä vuokralla viikonlopun.
  Nytkin noi ilmat olisi sellaiset, että sopisi. Tai miksi ei vaikka lumisellakin säällä.

  Mukavaa loppiaisiltaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käymisen arvoinen paikka, suosittelen, vaikka vähän vastahakoisesti sinne raahauduin, niin kyllä siellä aikaa sai kulumaan ja ihan oman muistin virkistämiseen ja uusien asioiden oppimiseen loistava paikka.

   Lumisella säällä palju on ehkä paras, tykkään valtavasti! :)

   Poista
 2. hei onko muuten minkä niminen tuo teidän laminaatti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään muistikuvaa, oli joku viimeinen erä Starkista. :)

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!