Chrome - Link Select -->

tiistai 7. tammikuuta 2014

jopas on verho

Munsta verhot kertoo valmiista tai melkein valmiista sisustuksesta. Verhot tuo kodikkuutta ja pehmeyttä. Meillä ne poistaa kaikua ja kolkkoutta. Lomalta löytyi miltei samanvärinen harmaa kangas kuin verhotankojen peitelevyt, joten olihan pakko kokeilla josko se sopisi ruokailuhuoneen verhoksi. Metrihintakaan ei päätä huimannut niin uskalsin ostaa jopa puoli metriä ''saumanvaraa'' taikka halusin kokeilla miltä se näyttää reilusti lattialle laskeutuvana. Hyvältähän se, miekkosenkin mielestä. Nyt ne vain odottaa ompelua, siihen voi mennä tovi. Kuulemma kukaan ei es huomaa jos ei ompele. Mitäs te ootte mieltä, liikaa harmaata vai oikein hyvä? Kuvassa myös esiintyy kaks mun joululahjaa, varmaan tosi vaikee arvata mitkä ne on.


10 kommenttia :

 1. Teillä on todella kaunis ruokailutila. Jotenkin hellyyttävä tuo pieni tila.
  Nätit ovat verhot, eikä ole liian paljon harmaata.
  Varmasti olisi kyllä nätti ilman verhojakin.

  Mä rakastan noita vanhojen talojen pattereita..ja ikkunapenkkejä ja ja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään myös! Ilman verhoja tykkäsin ehkä enempi, mutta kaiun vuoks oli vähän pakko laittaa. Nytkin aivan hyvä!

   Ja kukapa nyt ei ikkunapenkkejä rakastais? ;)

   Poista
 2. Minä aina välillä lisään verhoja ja sitten taas poistan, mutta meillä on tällä hetkellä parasta olla mahdollisimman paljon tekstiileja kolmen pojan ääniä vaimentamassa :). Tykkään noista harmaista, laskeutuvat kauniisti ja keveän näköiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vähän sama, vielä kun en itse yllä laittamaan niin miehelle lankeaa nämä verhojen ripustamiset ja pois ottamiset. :)

   Poista
 3. Kaunis ruokailuhuone! Jotenkin ihanan eleetön ja seesteinen! Tykkään! Ja verho sopii tuonne täydellisesti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, karsin vähän tavaraa ikkunalaudalta ja joululahjaksi saamani yrttiruukku väliaikaisine tekokasveineen pääs raikastamaan huonetta. :)

   Poista
 4. Kaunis verho! Ei tartte ommella, ei mullakaan oo. Muutonkin hoisin niin, että siirsin sen ompelemattoman kangaspalan vaan vanhasta ikkunasta suoraan uuteen ikkunaan niine hyvineen... :) Eikä kukaan oo huomannu mitään! Hehhee...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, varmaan jää mullakin ompelematta. :D korkeintaan äiti voi hoksata ettei oo ommeltu…

   Poista
 5. Hyvälle näyttää. Musta se sopii tuohon ja sopii teille. Hyvät värit yhdessä!

  Mä en itse ole ollenkaan verhoihmisiä. Vanhassa kodissa ei ollut alkuun ollenkaan. Nykyisessä keskustakodissakin on vain sälekaihtimet. Täällä maalla parissa ikkunassa on laskosverhot pakosta. Pimentämässä. Parista puuttuu vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, meilläkin on muissa ikkunoissa sälärit, mutta niin likaset ja ei niitä enää puhtaaksi saa niin mieluummin laitan tuollaiset verhot kun katon sitte niitä likasia sälekaihtimia, kun meillä ei sinänsä pimennystä tarvita, vaan enemmänkin vähän näkösuojaa.. :)

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!