Chrome - Link Select -->

sunnuntai 19. tammikuuta 2014

tapetointivimmainen

Täällä entinen tapetin vihaaja morjes! Viha-aika johtui varmaan kaiketi sen nyppimisestä, sitä tehtiin kotona äitin apuna moneen otteeseen, osa lähti sutjakkaasti vuota kerrallansa, osan sai neliösenttimetrin kokoisina palasina nyppiä koko huoneen verran. Sitä en toivo edes pahimmille vihamiehilleni, ei sillä että niitä lukuisia edes olisi. Nyt on kelkka kääntynyt, täysin vastakkaiseen suuntaan, niiden helppous kuulostaa suorastaan houkuttelevan hyvältä. Tietysti yksivärisiä tapetteja en oikein sulata ja ylenpalttiset ruusukuviot ja ornamentit puistattavat. Kaikissa kategorioissa on miellyttäviä ja vähemmän miellyttäviä kuoseja ja sävyjä. 

Nettikauppoja selaillessani törmäsin huikeisiin tapetteihin, jotka kiljuen kotiini kantaisin, mikäli hinta olisi sopiva ja toinen puoli näille lämpenis. Toinen puoli niin, kun ei ollenkaan ymmärrä mun yhtäkkistä tapetointivimmaa ja sanottakoon ettei se niin yhtäkkinen ole ollut, olen vain taistellut sitä vastaan hiljaa mielissäni, nyt vasta luovuttanut. Mitäs tässä enempiä jaarittelemaan, pläjäytän kuvat mun top kasista tähän näin. Kuvat ovat SeinäruusunMr Perswallin sekä Elloksen sivuilta bongattuja ja lainattuja. Iskeekö teihin? Pitää vielä sanomani, etten toki sekoittelisi näitä keskenänsä, vaan yhden vaikeasti valittavan tapetin liisteröisin kotimme mahtavimmalle paikalle, joko yhdelle seinälle taikka seinän pätkälle. 


10 kommenttia :

 1. Ihania kaikki näistä! Tykkään kovasti tapeteista ja monesta huoneesta meiltä niitä löytyykin! Tuo alimman kuvan liukuvärjätty tapetti on mahtava! Ja tuo, missä on kuvassa myös musta pöytä, huipputapetti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekkin, kaikki omalla tavallansa mainioita. Meille ei varmasti tähän kotiin tapetteja tule, mutta ehkä joskus. Ei oo mies ei sitten yhtään lämmenny mun tapetointivimmalle, surku sinänsä, toisaalta ehkä hyvä, ei tulis mitään mittavan luokan hutilyöntejä…

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Sanos muuta, siinä vuodan pituus vain 2,60 muistaakseni, niin näyttäisi hyvältä vaan just tuon korkuisessa, eikä näin 3,10 korkeassa...

   Poista
 3. Mieletön kekseliäs idea tämä tapetti jossa kuin laattoja olis. Rakastuin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, minäkin yritän täällä saada tahtoani läpitte ja miettiä tapetille kohdetta!

   Poista
 4. Varoitan vaan, että tapetteihin jää koukkuun ;) Meillä alkoi vimma edellisessä asunnossa ja täältäkin löytyy kolmea erilaista. Yksi noista Perswallin betonitapeteista oli Tampereen sisustus ID:n seinässä ja ihan huikean hieno!!! Elloksen liukuväritapetti toimi mulla innoittajana olohuoneen seinän liukuvärimaalaukseen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ha, voin vain kuvitella, me vedetään miehen kassa köyttä tässä asiassa. Oon sun liukuvärimaalauksesta innostunut ja yrittänyt saada lupaa maalata myös täällä, mutta ei oo vielä herunu. Pitäsköhän tänään kun herra on omilla menoillaan? :D Tervetuloa muuten lukijaksi, kiva saada sinut joukkoon! :)

   Poista
 5. Kiva blogi ja kauniita persoonallisia kuvia! Jäänkin seurailemaan tulevaa :)

  VastaaPoista

Kirjoitahan sana tai useampi!