Chrome - Link Select -->

keskiviikko 29. tammikuuta 2014

kolme kuvaa jakkarasta

Äitiltä jo muutama kuukausi sitten saimme jakkaran köökkiin. Oli punertava tuo ja myöskin vähän lenkkana. Kahta jalkaa vähäsen lyhennettiin, ja liimattiin uusiksi pari pinnaa. Sen jälkeen kolme kerrosta sutinaa, ensiksi Otex, sitten Helmi-maalia kahteen kertaan. Valkoista maalia ei ollut nimeksikään, mutta harmaata vaikka kuin, joten värin valinta oli siinä. Tulihan siitä sievä. Keittiössä siis toimii mulle hyvänä lisävartena. Vieressä törröttää Onnioon harja ja kihveli, jota ei tosiaankaan tarvii piilottaa vieraiden saapuessa. Pilkistääpä kuvissa nyttemmin jo täysin valmis kakkos sisäänkäyntimme, joka toimii siis lähinnä kauppakassien jättöovena, sekä oma pienenpieni kierrätyskeskuksemme, jossa on omat paperiset pussukkansa pulloille, muulle muoville ja kierrätyspaperille.

Kahdessa ensimmäisessä kuvassa harmaa on sinertävä, mutta alimmassa kuvassa harmaa vastaa sen oikeaa luonnossa tavattavaa sävyään.

18 kommenttia :

 1. Tosi tosi kaunis. Jakkara ja harmaa. Harmaa on kyllä ihan täydellinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tuota täydellistä harmaata metsästettiin hetki, ei tuntunut löytyvän tikkurilan sävyistä ollenkaan, mutta onneksi on teknos. Sama sävy seikkailee jokaisessa huoneessa pieninä ripauksina...

   Poista
 2. Kaunis jakkara! Ja niin monikäyttöinenkin.

  Heitin sua haastella, tartu jos kiinnostaa etkä ole vielä tehnyt sitä :)

  http://pikkupikkupisaroita.blogspot.fi/2014/01/taalla-bloggaan-mina.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, muutaman kuukauden ajan se on täällä millon missäkin huoneessa pikkupöytänä, korokkeena tai istuimena seilannut... Hauska kun haasteetta esittelin pari viikkoa sitten oman bloginurkan, niin skippaan nyt. Kiitos kuitenkin haasteesta! :)

   Poista
 3. Ihanan sulavalinjainen jakkara. Mulla ois just tuollaiselle tarvetta. Mä maalaisin omani mintuksi, ajattele! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös ole, sopivan siro mutta tukeva yhtäaikaa! Meillä olis löytynyt kaapista myös kirkuvan keltaista kalustemaalia, se jämäpurkki, jolla maalasimme keittiön liesituulettimen putkenkin. Mietin hetken, mutta hylkäsin ajatuksen. Olis tullu liikaa keltaista yhteen huoneeseen maton, jakkaran ja putken kanssa. Harmaa on hyvä väri, myös minttu kuulostaa herkulliselle!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitosta, ei ollut aivan niin kaunis alunperin, ja mies vastustikin sen adoptoimista, nyt se on sievä!

   Poista
 5. Kannatti kunnostaa, kaunis jakkara nyt! :)

  VastaaPoista
 6. Upea harmaa! Sopii teille erittäin hyvin. Hauska myös tuo lajittelupiste.

  Tuo jakkara on melkein sama, kun meillä on kaupunkikodin keittiössä. Ainostaan teidän istuinosa on ohuempi. Mullahan tietty tekisi mieli heti alkaa sitä maalaamaan ;) Keittiössä vaan on värejä jo niin paljon, että pitäisi malttaa mennä tuolla valkoisella vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos. mullakin tulee muiden blogeista maalausjuttuja lukiessa hurveä himo maalata täällä jotain. Valkoinen on varma valinta! :)

   Poista
 7. Hei söpö teidän kierrätyspiste, kerään koko ajan ideoita miten kierrätyksen voi järjestää kivasti näkyvillä, koska keittiön kaappeihin ei kaikki mahdu. Tuo harja ja kihveli muakin himottaisi, koska olen ajatellut juuri noin, että sitä ei tarvitsisi piilotella. Mutta en nyt taida sitä hankkia kun entinen rumahinen on vielä ihan käypänen peli. Toivottavasti noita on vielä sitten kun meidän perhe ostaa uutta. Vai pitäisköhän siirtää nykyinen palvelemaan likaisemmassa puutarhakäytössä ja suosiolla ostaa tuo Onni On... Hmmm... Aina löytyy joku hyvä syy ostaa kaunista tavaraa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuo toimii meillä kahden hengen taloudessa tosi hyvin, kun ei ole ketään hämmentämässä sitä... Ja meillä meni edellinen kihveliharjasetti vähän maaliin ha betoniin remontin aikana, joka vielä kyllä toimii muuten, mutta näyttää rumalta ja likaiselta, joten sen vuoksi ostettiin uus, ja käytetään sikti vielä vanhaa likaisempien juttujen lakaisemiseen... :)

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Eikös olekin! Ehkä jopa parempi kuin mitä olisi ollut valkoisena…

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!