Chrome - Link Select -->

tiistai 14. tammikuuta 2014

vaaleampi eteinen

Ny on astetta valkoisempi eteinen. Ei enää ime sitä vähääkin valoa se tumma ja tunkkainen ovi. Muutama päivä siinä menikin, sai aika monta kerrosta maalia sutia, ennenkuin se tuntui oikeasti valkealta, eikä mistään kuultanut ruskea läpi. Ovet on siis olleet useampana päivänä apposen auki rappuun. Muistatteko miltä eteinen näytti hetki sitten? Jos ette, kurkkikaa täältä. Eikös vain muuttunut ilme aikalailla. EDIT: ja täältä voi nähdä eteisen ihan alkuperäisen lookin. 

Lopuksi vielä ajattelin laittaa tälläsen ylhäältäpäin otetun kuvan, jossa ovien mittasuhteet muuttuu naurettaviksi, mutta ehkä vähän hahmotatte lattiapinta-alan vähyyden. Aiemmin ovelta sai astua pilvimatolle, mutta heivasin sen mäkeen sen saadessa osansa maaliroiskeista. Fiksumpi olisi suojannut sen. Sen tilalle taittelin mummolta saadun ihanan värikkään räsymaton kolminkerroin, niin ompahan joku mihin pyhkiä jalat. 


16 kommenttia :

 1. Vau! Onpahan muodonmuutos :) Niin vain pienestäkin tilasta saa raikkaan ja valoisan, onnistunut toteutus! :) Mukavaa tiistai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, oon kyllä tyytyväinen, ja onneksi maalasin, pitkään emmin ja olin vähällä luovuttaa koko asian suhteen. Kiitos, ja sitä samaa sulle! :)

   Poista
 2. Tulipa siitä hyvännäköinen. Ja räsymatto sopii tosi hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä kannatti siis ottaa pensselit ja telat käteen. :) Ja joo, räsymatto tuo hirveästi ilmettä eteiselle, huomasin kuvia ottaessa. :)

   Poista
 3. Toimii! Tekee tosi paljon kun saa yhden tumman pinnan valkoiseksi. Varsinkin pienessä tilassa kuten eteisessä. Itse tein meillä saman projektin, kamala homma, mutta kannatti! ;)

  VastaaPoista
 4. Aiiivan ihana siitä tuli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta vain, tykätään mekin paljon enempi kuin aiemmin!

   Poista
 5. No kannatti! Hieno! Sopii erittäin hyvin, kun on vaalea lattiakin :)

  VastaaPoista
 6. Todella onnistunut muutos!!! Valoa tuli eteiseen hirmuinen määrä lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vain. Unohdin laittaa linkin vielä ihan alkuperäiseen eteiseen. Laitankin sen hetimiten! :)

   Poista
 7. Löysin sun blogin just ja tämä näyttää niin ihananalta ja kivalta, että maltankohan huomenna tehdä töitä ollenkaan vai luen vain tätä. ;) Remontoitava keskustakolmio (tai neliökin kävis) olis myös täällä hakusessa, tai ei kovin aktiivisessa, mutta sellaisena kuumeena. Näyttää niin kivalta, raskas projekti varmaan muuttaa remontin keskelle (pari remonttia jo tehneenä, huoh.).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit tänne, tervetuloa! :) Onhan tämä raskasta, mutta raskaampaa olisi sama lasten kanssa, joten siinä mielessä ollaan päästy helpommalla. Mitä nyt mun koulun ja miehen työn ohella työtahti ei ole ollut sitä nopeinta mahdollista, mutta kohta on jo valmista. :)

   Poista
 8. Aivan älyttömän kiva väripiristys tuo räsymatto :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään juuri väreistä tuossa niin paljon. :)

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!