Chrome - Link Select -->

torstai 23. tammikuuta 2014

pitkäaikainen haave toteutui

Mainitsin eräästä tilauksesta hetki sitten, kauan sitä ootimma, muttemme onneksi niin kauan, mitä pisimmillään olisi toimitusaika voinut olla. Jotenka intopiukeena eilen rahtasin kaupungin läpi jalkaisin hirmuisen säkin, muutaman kilon painoisen. Kotiin päästessä en olis kenkiä malttanut riisua ennen avaamista. Saatikka, että olisin muka miehen odottanu kotiin mun kanssa sen säätämään paikoillensa. Otsa helmeillen sain sen paikoilleen, ja oli auttamatta liika pimeä sen kuvaamiseen. Nyt sen teille esittelen, ihan mainostamatta! 

AVAroom on kummitellut mielessäni siitä lähtien, [tais olla vuosi 2008, ellen väärin muista] kun vielä kotona asuessani kaikki kotikotimme sängyt vuoraantui vetskaripäiväpeitoilla. Siitä asti olen ollut laiska petaamaan sänkyä ja kyllästynyt siihen oikomiseen, kun ei ikinä oo suorassa, ja kun kerran istut niin mennyttä koko petaus. Vaan eipä ole enää, meillä ainakaan. Äitiltä ja isiltä saatu joululahjaraha meni lyhentämättömänä suoraan tähän, vähän laitettiin lisää itse. Väriä arvoimme pitkään, loppuun asti pääsivät harmaa ja valkoinen. Valkoiseen päädyimme sängyn ja muutenkin koko huoneen yhtenevyyden vuoksi, ja konepestävyytensä ansiosta. Tuskimpa tulee edes sotkettua/pestyä kovin usein näin kahden aikuisen taloudessa. On tyylikäs, pysyy paikoillansa, toimii loistavasti, säästää aikaa ja hermoja, sekä on hirvittävän hyvä näky mun silmälle. Tykkääkköte siellä? 

Viimeinen kuva kertonee meän sisustus politiikasta, kaikki näkyvä on neutraalia ja suhteellisen väritöntä, mutta uskalletaan kyllä väreillä leikkiä piilossa, ja vähän myös näkyvillä. Herkullisen karkkiväriset vinoraitalakanat ovat Ellokselta, tuntuvalla alennuksella vieläpä.  Ja hop eilen alkaneeseen arvontaan mukaan vain! 


31 kommenttia :

 1. Niin haaveissa tuo samanmoinen! nätti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etköhän sääkin sen ennenpitkää saa, mulla meni reilu kaks vuotta tarpeen ilmenemisestä. ;)

   Poista
 2. Meillä ollut samainen päiväpeitto jo muutaman vuoden mustana ja ollaan kyllä tykätty ihan hirmusesti. Nyt vaan kaipais jo kovasti pesua. Tuo valkoinen näyttää kyllä kans todella hyvältä. Onneks ette harmaata ottanut, ystävälläni on se ja päiväpeitto haalistui muutamassa kuukaudessa aika kamalan näköiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, toivottavasti meilläkin peite on ja pysyy kauan myös hyvänä! Huh, hyvä ettei otettu. Hassua, jos se harmaa haalistuu, kun vanhemmillani on myös musta eikä se oo ainakaan haalistunu ollenkaan muutamassa vuodessa…

   Poista
 3. Tykkään! ja tykkään myös siitä miltä teillä näyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, viihtyisä ja kiva koti on meille molemmille tärkeää. :)

   Poista
 4. Ihana! Ja käytännöllinen. Vähänkö tekisi hyvää täällä kolmen lapsen taloudessa, jossa ei koskaan petata lasten sänkyjä. Ovatko nuo Elloksen lakanat muuten olleet hyvälaatuiset, olen itse katsellut sinertäviä versioita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aivan varmasti tekisi hyvää, meillä kotikotona alkoi näiden jälkeen sängyt petautua, ja jopa pienimmät 2-3 v osaa pedata itse! Elloksen lakanoista en oikein osaa vielä sanoa juuta enkä jaata, olleet käytössä vajaan viikon, mutta sen perusteella oikein miellyttävää puuvillaa, tuntuu ainakin kohtalaisen laadukkailta, ei näyttänyt enää olevan noita samoja myynnissä.

   Poista
 5. Yksinkertaisen kaunis makuuhuone! Ihania kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, yksinkertainen on kai kaunista… Omasta mielestäni näin on!

   Poista
 6. Noi lakanat on kyllä ihanat, meillä samat mut harmaaraidallisena :) Mietin tilatessa kun oli niin halvat, et noi punaset ois kyllä ihanan raikkaat, mut jätin toistaseks tilaamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla sama harmaiden kanssa, tilaanko vaiko enkö, siis punaisten lisäksi, mutta jätin pois tilauksesta ja nytpä ne onkin loppunu…

   Poista
 7. Mä tahtoisin samanlaisen vetskaripeiton, mutta meidän sänky on vielä rakennusvaiheessa ja siihen ei varmaan valmiinakaan sovi mikään valmis, pitänee siis tehdä itse moinen. Kyllä on nimittäin kätevä ja tyylikäs, ja helppo! Paras kombo :D Tuo oikeanpuolimmainen seinälamppu on hieno, mulla on hiukka samantyylinen tekeillä ihan putkenpätkästä ja johdosta, saas nähdä mitä tulee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti olis teilläkin kätevä, tiesithän että nuo valmistetaan siis mittatilauksena yksilöllisesti kaikki, sen tähden toimitusajatkin ovat mitä ovat. Kiitos seinälampusta kuuluu aviomiehelle, helppo putkimiehen lamppu… ;)

   Poista
  2. Juu, tiedän toki. Meille tulee vaan semmoinen lavoista rakennettu sänky, kun nukumme semmoisessa syvennyksessä. Sänky tulee siis seinästä seinään, vähän kuin sokkeli, missä patjat on. Ei ihan toimi tuommoinen systeemi. Mutta vastaava, missä olisi vaan vetska alapuolella voisi olla aika kätsy :D

   Poista
  3. Oletinkin sun tietävän, mutta tarkistin. Kuulostaa jännältä, blogisi lukijana toivon siitä jotain juttua, että mielikuvat selkiytyy. Ja jos ymmärsin oikein, alapuolinen vetoketju voisi toimia hyvin! :)

   Poista
  4. Pitäis saada se sänky ensin rakennettua :D Nimim. kohta puoli vuotta lattialla nukkunut ;)

   Poista
  5. Ha, meillä n kuuden kuukauden lattialla nukkumisen syynä oli remontin viivästyminen, taikka remontin kestäminen…. :D

   Poista
 8. Katteellinen oon nyh. Mä kans tuosta haaveillu ja haaveilen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me saatiin sysäys joululahjarahasta, tupakka säästöt meni myös tähän, parempaan tarkoitukseen! :)

   Poista
  2. Tarkennan vielä, ettei ollut tupakkaa varten säästettyjä, vaan tupakoinnin lopettamisen johdosta tulleita säästöjä…

   Poista
  3. Aivan. Me kun ei olla röökirahoja säästetty ni ei näy se summa missään. :(
   vitsit, jysky on kyllä sanonu, että saisin tilata mut en tiiä..jotenki ei oo viel raaskinu.

   Poista
  4. Kerran se vaan kirpasee! ;)

   Poista
 9. Mä olen ollut noille hitaasti lämpeävää sorttia, mutta nyt kyllä tykkään kovasti! Meillä erityisesti lastenhuoneeseen noita haikailen. Näyttää tosi hyvältä teillä, kuten koko makkari!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, me mietittiin myöskin, onko tuo vähän ''lapsellinen'' näin aikuisilla, mutta tultiin siihen tulokseen, että olkoot vain! Päivä päivältä kun siihen tottuu, tykkään siitä aina vain enempi! :)

   Poista
 10. Lastenhuoneeseen itsekin tuollaisen ottaisin enemmän kuin mielelläni! Upeat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, me lapselliset haluttiin omaan sänkyyn, kun lapsia ei vielä ole...

   Poista
 11. Voi, nuo valaisimet ovat aivan mahtavat! Itsellä yövalo haussa, ja sain noista inspikset. Jään seuraamaan blogiasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos, ja tervetuloa seurailemaan! Parasta tässä blogin pitämisessä on antaa inspistä toisille, olen siis onnistunut jossain ainakin! ;)

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!