Chrome - Link Select -->

keskiviikko 15. tammikuuta 2014

ei pahaa ilman hyvää

Taannoin oon saattanut täälläkin purnata kun piti ne sähköt uusiksi vetää koko asunnon läpi. Nohnoh, ei pahaa ilman mitään hyvää. Kyseltiin sitten rasioiden ja kytkimien perään, että mimmoset saamme laittaa. Olin jo ihan varma, että peruskytkimet ja rasiat saa riittää, mutta uskalsin silti ehdottaa talon vanhaa tyyliä mukailevaa Renova-mallistoa. Läpi men ku kuuma veitsi voista konsanansa. Siispä meillon nyt sievät pyöreälinjaiset kytkimet, ja kyllä muuten tykkään. Uppoaako teihin? Mun mielestä liian modernit olis ollu liian modernit tänne, eli teräväkulmaset oli heti jo poissa laskuista, saati sitte ne uudet hopeaiset, kyllä olis menny yli että heilahtais. Viimeinen kuva yrittää demonstroida pistorasiaa sen luonnollisessa taikka jokapäiväisessä elinympäristössään. 
6 kommenttia :

 1. Nuo vanhannäköiset on kyllä kauniit ja sopii täydellisesti teidän kotiin! Isäni luokse laitettiin rempan yhteydessä samanmoiset (tai ainakin samannäköiset) ja siellä olen ihastellut tuollaisia, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oon samaa mieltä, en mäkään koskaan aiemmin oo edes ajatellut niitä olevan erilaisia, vasta kun omalle kohdalle sattuu niiden ostaminen.

   Poista
 2. Kivoja ovat nuo vanhanmalliset. Eipä sitä tule välttämättä ajatelleeksi, mutta kyllä pistorasiat ja valokatkaisimiet vaan tuovat pikku lisäripauksen sisustukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta, on se kiva kun niitäkin on vähän mietitty, eikä vain lätkäisty ensimmäiset mitkä vastaan sattuu. Ne on useimmiten kuitenkin niin näkyvällä paikalla eikä niitä piiloon saa, niin parempi että silmää miellyttää…

   Poista
 3. Söpöt! Kaikkea te jaksatte valita, enpä ole aikasemmin tajunnutkaan tuollaisia miettiä :) Mutta kivan säväyksen tuovat nuo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, intoa täynnä ja aiemmin sukulaisella käydessä tuollaiset näin, kylläkin täysin eri ympäristössä kun meillä, mutta ihastuin, ja etsin käsiini nyt kun niiden aika tuli. :)

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!