Chrome - Link Select -->

keskiviikko 8. tammikuuta 2014

uusia juttuja

Kävimpäs sitten hakemassa samaista kangasta myös työhuoneen verhoa varten. Ny on molemmissa verhot, vieläpä ihan kivat verhot! Kaikkien huoneiden ikkunalaudat ovat kokeneet siivouksen, jokaiselle on jäänyt yks tai kaks juttua, mut tuntien ne on kahta lukuunottamatta kynttilä juttuja. Kelpaa vielä poltella, ku het kolmen jälkeen on niin hämärää että. Joululahja kaukolaukaisin mahdollisti kokeilun käyttää minua itseäni sisustuskuvissa. Kohta seikkailen ties missä muka juomassa kahvia tai istuskelemassa ja lukemassa. Kertokaa siis jos ette halua tätä, tai jos haluatte, tarviin mielipiteitänne! 

Kannoin ikkunalaudalle uusimmalla kirpparilöytötarjottimella muita uusia juttuja. Muutama paketillinen Granitin servettejä, Stockmannin alesta löydetyt sarjaton keittiöpyyhkeet, ystävältä saatu termosmuki koulun ''emme käytä enää kertismukeja'' ongelmaan, sekä lasinen ihastuttava paperipaino. Ja tosiaan juon muka kahvia, koska mukissa oli Valion Hehkujuomaa kurkkukipuun. Eilinen kokopäiväinen heiluminen ulos ja sisään sai flunssan vain pahemmaksi ja sitä täällä poden. Viikko on puolessa välissä, jos paranen, koittaa lauantaina mun laskukauden ensimmäinen laskupäivä, lumilautakin odottelee eteisessä. 14 kommenttia :

 1. Mielellään kuvia sinustakin sisustuskuvissa! Itse olen miettinyt myös kaukolaukaisinta, ehkäpä joku päivä sen hakaisen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestä, mää en ollu es ajatellu koko kaukolaukaisinta, tais mies haluta sitä enemmän ku minä. Hän on räpsinyt jo satoja kuvia ''ei mistään'' ihan vaan kokeillakseen miten kaukaa ja kuin monen oven tai seinän takaa se vielä ottaa… :D Ei montaa kymmentä euroa kuulemma maksanu verkkokaupassa.

   Poista
  2. kiitti vinkistä, pitääpäs sieltä käydä kattoon :)

   Poista
 2. Apua, onko tuo akryylitarjotin kirppislöytö? Ihana! Minä haeskelen akryylilaatikoitakin, mutta en ole kirpparilta löytänyt naarmuuntumattomia. Ja kaukolaukaisin laulamaan vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kirppikseltä se, tosin se on lähes täysin naarmuton ja pohjassa stockan tarra, käypäs vilkaseen jos sieltä löytyis. Ha, kyllä pistän, ihan kivaa vaihtelua välillä itsekin katsella kuvia, joissa on asukkeja. :)

   Poista
 3. Musta on kiva, että kirjoittajalla on kasvot. Mielellään saa näkyä :)

  Siis jos itsestä siltä tuntuu. Sellaista mitä on ollut kiva kirjoittaa ja kiva kuvata on myös kiva lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä kasvoista, mutta itsellä ollut pitkään noita anonyymejä, jotka arvostelee vähän liikaakin, niin kynnys kasvojen antamiseen tälle blogille on ollut suuri. Pikkuhiljaa. :)

   Poista
  2. Ihmetyttää nuo tuollaiset anot. Sun blogia lukeneena, taitavat olla vain kateellisia! Ole rohkeasti oma itsesi, kuvienkin kanssa, jos siltä tuntuu!

   Poista
  3. Kiitos kommentista! :) Mua ei sinänsä ne kiinnosta, en vain tahtoisi tieten tahtoen antaa lisää aiheita arvosteluun ja kakan suoltamiseen.

   Poista
  4. Voi pyh! Ikäviä ovat jos anonyyminä tulevat arvostelemaan. Tai vaikka omalla nimelläänkin, niin en ymmärrä. Ei kai oo pakko tulla lukemaan, jos ei kiinnosta. Sanon minä! Musta blogimaailma perustuu inspiraatioihin ja innostukseen. Sitä on kiva jakaa ja saada. Asiattomat kommentit voi hyvillä mielin jättää julkaisematta.

   Poista
 4. Mistä tuo verho on? Kivannäköinen!

  VastaaPoista
 5. Ehdottomasti kuviin vaan mukaan! On se aina jotenkin mielenkiintoisempi, kuin pelkkä sisustusnäkymä/tavara. Vaikka kivoja nekin toki :) Ja jee, nyt voi nähdä myös sun vaatteita. Nuokin legginsit niin kivat <3 harmi, että siskoni jo ehti nuo hakea, niin en itse viitti. Aina voi lainata :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, kiva, pysyn siis kuvissa, välillä myös kameran takana. Mun vaatteista tuskin mitään hienoja inspiksiä tai vau-efektejä saa, mutta näillä mennään. :)

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!