Chrome - Link Select -->

tiistai 31. joulukuuta 2013

hyvä vuosi


Tammikuussa nautittiin vielä kynttilöistä, uudesti innostuttiin tulppaaneista, löydettiin maan mainio resepti ruiskekseihin ja tehtiin ihkaensimmäinen puukäsityö nykyisessä koulussa. Helmikuussa huomattiin kotonamme hyiyök loinen, ja uusi asunto laitettiin hakuun. Helmikuussa valmistui myös  meän entiseeraamat nojatuolit. Maaliskuussa meiltä lähti terassi, vaikkei remontin pitänyt koskea meitä, asuntoa etsittiin entistä tiiviimmin. Juuri ennen pääsiäistä sain valmiiksi koulussa toisen harjoitustyön, sohvapöydän. 
Huhtikuussa löysimme uuden asunnon, ja irtisanoimme entisen. Lisäneliöitä tuli 30, mutta kaikki oli remontoitava. Toukokuussa aloitimme remontin purkamalla ensin kaikki lattiat, ja muutimme remontin keskelle. 


Kesäkuussa asuimme yksiössä, jossa ei ollut vessaa, ei suihkua, ei keittiötä. Keittiö valmistui kesäkuun lopussa. Pääsimme pitkän tasoitusrupeaman jälkeen maalailemaan. Kävimme remontin keskeltä kaksissa häissä ja vietettiin keskikesän juhlaa. 
Heinäkuu koostui laatoituksesta ja laminaattien laitosta. Näiden lisäksi maalattiin, maalattiin ja maalattiin. Saatiin myös ruokapöytä, joka on kolmas koulun harjoitustyö. Elokuussa koottiin oma museotaulu ja käytiin hillovarkaissa, kylläkin ihan luvan kanssa. Mun synttärikuukausi meni käden toipumisessa, yhdet häät juhlittiin myös. 


Syyskuussa saimme ihanan kummitytön ja pimeyttä yritettiin karkottaa kynttilöillä. Hääpäivämme jäi vähän niinkuin juhlistamatta. Lokakuussa iloitsimme sähköistä, ja saimme pestyä omassa kotona pyykkiä, kuinka hienoa! Kannoimme myös loput huonekalut pirttiin, ja vihdoin pystyi alkamaan sisusteleminen. Marraskuussa listotimme, hoidimme lapsia ja lainasimme koiraa. Myös jouluun valmistautuminen alkoi.  
Juuri joulukuuksi ennätti valmistua vessa/kylpyhuoneen katto, jota viimeiseen asti piti venyttää sähkötöiden vuoksi. Saimme monia ihania vieraita kauempaa. Ollaan nautittu auringosta harvinaisen paljon, ja kyllä meidän herra osaa lahjoillaan yllättää! 


Tämän yhteenvedon kautta haluan toivottaa valtavan hyvää alkavaa uutta vuotta teille hyvät lukijani. Teitä on tullut hirmuisesti sinne ruudun taa, olen teille kiitollinen! Voidaan yhdessä hyvin!
3 kommenttia :

Kirjoitahan sana tai useampi!