Chrome - Link Select -->

maanantai 16. joulukuuta 2013

nakuna

Neljä pimeän illan otosta. Viimeinen täys viikko ennen joulua ja niin ollen lomaa. Tunteja meilläkään ei oo enää, mutta pitäs saada projektit päätökseen ennen aivojen tyhjentämistä. Sen tähden blogikin on jäänyt vähän oman onnensa nojaan muutamaksi päiväksi. Parit raportit on näiltä näppiksiltä lähteny ja inspis ollu vähän poissa. Makkari sai väriä viime jouluna jo sängynpäädyssä olleesta raanusta, joka muistuttaa sukujuurista. Nakupellet ihastuttaa ja vihastuttaa bestån päällä. Alpakkatyyny[arpavoitto] tuli vihdoin perjantaina, ja kyllä siitä on tykätty! Iso-lovi sai kaksi pienempää seurakseen.2 kommenttia :

 1. Mahtavia kuvia ja yksityiskohtia.
  Tiedätkö mä olen katsellut lähiaikoina tuollaisia seinäraanuja sillä silmällä. En tosin tiedä kuinka moinen sopisi tällaisen pölypunkkiallergisen (ei vaan tajuton siivousvimma, vaan ihan oikeasti todettu allergia) kanssa samaan kotiin.

  Hyvä arpaonni on sinua kohdannut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän kovasti. Tuo raanu ainakin on munsta hyvin pölytön, ei siitä juur punkkeja pölise, vaikka kyllä me se joka viikko puistellaankin. Omaa arpaonnea olen tässä viime aikoina kiitellyt, on tullut ravintolalahjakorttia, arvokasta tyynynpäällistä ja korua. :)

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!