Chrome - Link Select -->

tiistai 17. joulukuuta 2013

joulun tärkein

Hirveästi toivoin, että olisin koulussa saanut olohuoneeseen kirjahyllyn valmiiksi jouluksi, jotta olisin saanut tämän asetelman keskeisemmälle paikalle asettaa. Mutta työstökone jos toinenkin on jo pakkolomalla vikojen ja häiriöiden vuoksi, joten tyhjensin sille sitten keittiön hyllyn kokonaan. Viime jouluna tämä syntyi paloista balsa-puuta ja muista aiemmin roskatuomion saaneista pikku tilpehööreistä. Kotona oli aina koko joulukuun yksi pöytä raivattu seimiasetelman tieltä, ja kovasti sitä samaa perinnettä ja tapaa halusin meille tänne myös. Onko teillä muilla samanmoisia seimiasetelmia siellä? 

PS. SADAS POSTAUS TÄNNE BLOGIIN! Jonkinmoinen virstanpylväs. 

20 kommenttia :

 1. Vau, aivan mahtava! Meilläkin on kotona ollut seimiasetelma, mutta itse en oo sellaista saanu aikaseksi väkeltää, mutta tämä sinun asetelma on kyllä ihan uskomattoman hieno! Sinun pitää laittaa pulju pystyyn kun olet niin taitava, niin saatais me muutkin kotiimme tälläisiä ihanuuksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Viime vuonna mietittiin kauan että mimmoset tehään, kun oletuksena oli itse tekeminen, tovi saatiin miettiä ja etsiä ideoita, mutta tuli kyllä meille mieleiset ja uniikit! Saas nähhä vaikka joskus laittasinkin! ;)

   Poista
 2. Ihana mielikuvitus ollut näitä rakennellessa!
  Muistan seimiasetelmat lapsuudesta..itsellä ei ole tapana. Pojan serkku kysyi juuri meiltä, että viettävätkö ET.läiset (elämänkatsomustieto) joulua. Tirsk. Joo kyllä me vähän vietetään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos, ja onhan joulu ihan viettämisen arvoinen ;)

   Poista
 3. Voi että, onpa hieno!!! Erilainen ja yksinkertainen, mutta ehkäpä juuri siksi upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis, mekin, jopa mies tykkää siitä paljon, ja sillehän kuuluu myös kiitokset toteutukseen osallistumisesta! :)

   Poista
 4. Pelkistetyn kauniita. Näistä(kin) minä pidän.
  Kotikotona joka joulu yksi tietty lipaston päällinen tyhjennetään ja asetellaan seimihahmot (nykyään Willow Tree) ojennukseen. Se niin kuuluu jouluun. Lukuisat joulukorttikuvat on näistä saatu. Itse en vielä ole päättänyt mimmosia hahmoja alkaisin keräämään, tahtoisin kyllä. Jatkaa perinnettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan kanssa äitin ottaneen joulukorttikuvat monena vuonna seimiasetelmasta. Meilläkin meinasi iskeä loppupeleissä valinnan vaikeus ideoidemme kanssa, että mikä lähtee toteutukseen.

   Poista
 5. Paketti tuli tänään ja on se vaan kertakaikkisen ihastuttava!! Kiitos kovasti lähetyksestä. Mieheltä kehut myös! ;)

  VastaaPoista
 6. Aivan upea, teille sopiva! Oot taitava. Itse tein tänä vuonna äitini avustuksella omaan kotiini seimiasetelma, kokovalkoisen. Tykkään hirmusti. Ei kai sitä muuta jouluun tarvita, sanoma esillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osa taitavuudesta on miehen, mutta kiitos. Näinpä juuri, tämän hektisen elämän keskellä on hyvä muistaa miksi joulua vietetään.

   Poista
 7. Jihuu! Löysinpäs Valkoisen Soihdun Viivin kautta ihanan blogin! Jään ehdottomasti seuraamaan. :)

  VastaaPoista

Kirjoitahan sana tai useampi!