Chrome - Link Select -->

keskiviikko 11. joulukuuta 2013

kelle kynttelikkö kulkeutuu

Tervehdys vain, arvonta on nyt suoritettu ja arvottu, kiitosta kaikille osanottajille, teitä oli huikeat 48! Random.org valitsi voittajaksi numeron kaksi, eli LiliÄiti-blogin Sinin, onnea valtavasti! Voittajaan on otettu yhteyttä ja paketti lähtee pikimmiten postipojan kyytiin! Mulla on näitä kaapissa vielä viisi, mikäli teistä joku haluaa tämän silti vaikka joulupöytää koristamaan, tiedustelkaa suoraan sähköpostilla. Nymmää tekasen vielä parit joulukortit ja lähen postin kautta jouluostoksille! Oon vähän ranttu joululahjojen suhteen ja siksi saankin joka vuosi ennen joulua juosta etsimässä lahjuksia, ja aina ne on vähän kiven alla. Joko teillä on joululahjahommat hanskassa vai vieläkö juoksentelette? 


6 kommenttia :

 1. Ei voi olla totta!! Aivan huikeaa, tuo on niin ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se, kiitos ja ollos hyvä, huomenna lähtee postiin! :)

   Poista
 2. taidampa laittaa sulle s-postia koskien tuommoista kynttelikköä, ei olis ollenkaan hassumpi meidänkään kotona
  :)

  VastaaPoista
 3. Kröhöm, itse olen oikeastaan vasta aloittelemassa lahjajuoksua. Oikeiden lahjojen keksiminen tuntuu tänä vuonna jotenkin eri hankalalta! Ensi viikolla tiedossa tehoisku Köpikseen, jossa toivottavasti olisi jo alkualeja tiedossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Met onneks saatiin tänään viimeinenkin lahja hankittua, suuren osan paketeista tilasin kyllä netistä, mikä helpotti asiaa huomattavasti! :) Toivotaan että löydät ja keksit oivat lahjat läheisille ja vielä ajoissa! :)

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!