Chrome - Link Select -->

lauantai 7. joulukuuta 2013

ikkunalaudoilla

Meillä on ihanan mahtavat leveät ikkunalaudat, joihin tulee tehtyä sekalaisia asetelmia millon mistäkin. Välillä mun asetelmiin eksyy herran läppäämät ruuvimeisselit taikka vasarat. Nyt taas vähän rymsteerasin näitä ikkunalautoja tyhjemmiksi siivouksen yhteydessä, ja kyllä minimalisti taas haluaa herätä. Kaik ylimääräinen kaappiin ja asetelmat mahdollisimman simppeleiksi. Kyllä taas silmä tykkää.  Varsinkin elämäni ensimmäisesta hyasintista. Ikinä siis moista oo omistanu, eikä pienintäkään käsitystä tuon kasvin hoidon tarpeesta, mutta eiköhän se selviä mammalta kysyttäessä. Viikonlopun ohjelmaan kuuluu kahdet yövieraat, toiset juur lähti ja toiset on jo matkalla, näillä matkalla olevilla perheenjäsenillä on mulle kivoja tuliaisia marokkosta ja vähän muualtakin. Niistä kuulette ihan varmasti lisää myöhemmin! Alimmassa kuvassa mun rikkoma mariskooli, jota en vain henno heittää poissa kun armaani niin yritti korijata, ettei tämä menis ostaan uutta. Hih kuinka ihana armas! 


6 kommenttia :

 1. Onpa kauniit nuo kynttilänjalat alimassa kuvassa . En ole tainnut aiemmin nähdäkään kyseistä mallia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne onkin vanhaa tuotantoa, eikä niitä ole otettu uustuotantoon, kirppari ja huutokauppa löytöjä, ja niitä voi käyttää toisin päin maljakkona myös! :)

   Poista
 2. Blogissani on sinulle haaste: http://kotiaurorassa.blogspot.fi/2013/12/haaste-laukun-sisalto.html

  VastaaPoista
 3. Minä kiinnitin myös huomiota noihin alimman kuvan kynttilänjalkoihin, kastehelmeä, eikö? Ihastuttavat! Samoin nuo ensimmäisen kuvan kynttilänjalat, olen vähän arka ostamaan noita mihin menee nuo kapeammat kruunukynttilät, mutta ovat nuo niin sympaattisia että ehkä sitä pitää ruveta kiertelemään kirppareita sillä silmällä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kastehelmeä ovat, kirpparilta ja huutokaupasta ostettuja. Mää oon kans nyt vasta ihastunut yksittäisten kynttilöiden jalkoihin, ei muutakun kirppareille siis! :)

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!