Chrome - Link Select -->

keskiviikko 18. joulukuuta 2013

vino tönö

Pitäähän se piparitalo olla, meillä se on tällä kertaa kerrostalo. On neljälle aikuiselle syötävää varmasti ihan tarpeeksi. Mökille roudaus sunnuntaina voi olla kinkkistä, herra ehdotti pahvilaatikkoa ja turvavyötä, saas nähhä, onneksi ei oo pitkä matka, tarvittaessa mää pidän sen sylissä. Koristeina perus ranskanpastilleja, sokerimassaa ja valkosuklaa tikkuja. Ikkunoitten viereen vielä oli pakko saada jotain lakua. Ei oltu kovinkaan tarkkoja kokoamisessa eikä koristelussa, kun piti ehtiä joululauluja laulamaan, niin että on vino tönö ja rivit vähän kiemurtelee. 

Tervetuloa uudet lukijat, teitä on ilo saada aina vaan lisää, tietysti paineet vähän kasvaa, mutta ei tehdä siitä onkelmaa! 

14 kommenttia :

 1. Ihan mahtava idea ja toteutus! Kertakaikkisen hieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, idea oli vähän vielä monimutkaisempi, mutta. jätettiin toteutusvaiheessa pieniä juttuja poissa. :)

   Poista
 2. Hieno! Ja jotenkin huvittava, hymy tuli huulille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ehkä vähän myös lapsen koristeleman näköinen... Kiitos! :)

   Poista
 3. Oho, onpas kunnianhimoisen korkea tönö :D Kuka sen jaksaa syödä? Hauska kyllä, tulee mieleen joku muumitalo tai muu satuun sopiva :) Söpöt noi pikkuparvekkeet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, mulla on aina vähän kunnianhimoisia nää mun rakennelmat, saas nähhä jaksetaanko, mutta onhan tässä koko joulu aikaa, ja otetaan rippeet mukaan vanhempien luokse, jos ei meille enää maistu! :)

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!