Chrome - Link Select -->

maanantai 2. joulukuuta 2013

sohva lähti näkemiin

Meän sohva lähti parempaan kotiin eilen sunnuntaina. Veronpalautusrahoilla meille kotiutuu uusi sohva, millainen, sen saatte tietää pian. Heti kun sohva tuotiin tänne ja aloin sommitella sitä tuohon olkkariin, tajusin että se on liian möhkälemäinen ja tönkkö tänne. Kahteen aiempaan kotiin, joissa sohva oli mukana, se sopi moitteettomasti. Nyt oli aika päästää tuosta 70-luvun ruskeasta ihanuudesta irti ja ostaa ajattomampi ja muunneltavampi sohva. Jos teillä on muuten postaustoiveita, niin niitä voi heitellä kommenttilootaan, ja toteuttelen toiveitanne oman mieleni mukaan. 

5 kommenttia :

 1. Hei, mulla olis semmonen postaustoive sun tekemistä puutöistä, että olis kiva tietää minkälainen "prosessi" esim tommosen pöydän tekeminen on? mitä vaiheita ja millasia koneita niihin käytät? :) mielenkiinnolla odotan uutta sohvaa :D -Elisabet-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos postaustoiveesta, mielelläni sen korvan taakse pistän, ja koitan muistaa tehdä vaikka nyt parhaillaan olevasta projektista! :)

   Poista
 2. Voi ku löytäis minunki kotiin tiensä joskus tuollanen sohva, niin siisti !
  Mutta pisti silmään kuvista, miten tuossa yhessä kuvassa siinä on kaks leveempää istuintyynyä ku muissa on kolme haha?::D

  Pakko tähän väliin kehasta vähän sun koko blogia, ja kotia :) sulla on huippu, persoonallinen tyyli!

  -s

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei S, kiva kun kommentoit, on ihana kuulla positiivista palautetta! :) Sohva oli ns moduuli sohva, eli kaikki palat olivat ''irrallaan'' vaan lattialla, toisiaan vasten, joten pystyi välillä pitämään pitkänä tai toisinaan lyhyempänä. :)

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!