Chrome - Link Select -->

maanantai 9. joulukuuta 2013

haaste

Ai että mitä mun laukussa on? No missä laukussa? Sain haasteen Koti Aurorassa blogin Johannalta. Oon tosi huono laukku ihminen. Yleensä omaan takissa taikka herran takissa niin isot taskut, että sinne menee kaikki tarvittava. Mutta jos laukku/kassi roikkuu käspuolessa, se on jompikumpi näistä: Kånken taikka hääpäivälahjaksi pari vuotta sitten saatu Gaborin kapsäkki. 

Kånkenissa on lähes aina sama sisältö, kulmakansioita, sekalaisia piirustuksia ja suunnitelmia aanelosilla, pari vihkoa, joissa kuosit vaihtelee, kalenteri, taulukkokirja, laskin sekä kynäpenaali. Lisäksi pikkutaskussa on sekalainen lajitelma pompuloita ja särkylääkkeitä. Vesipullo seilaa myös kodin ja koulun väliä jokapäivä. Muistitikkuun saan kaiken tärkeä, ja yleensä se on hukassa koko tikku.  
Mikäli Gabori keikkuu olalla, siellä on isompi lompuukki, passi(t), vara avainlukulista, pari huulirasvaa, särkylääkkeitä, purukumia, pompuloita, kameran adapteri iPadiin sekä puhelin. Yleensä siirrän sinne myös kalenterin sekä pari kynää. Täällä matkustaa myös muut kameratarvikkeet tarvittaessa. 

Tämä haaste on jo melkoisesti kierreskellyt ympäri blogimaailman, joten en haasta ketään erityistä, mutta tästä sen saapi napata, mikäli et sitä vielä ole tehnyt! 

4 kommenttia :

 1. Uusi lukija täällä hei! Kiva blogi sinulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos ja tervetuloa, kommentoi jatkossakin! :)

   Poista
 2. Ihana tuo Gabor, näyttää kestävältä ja tilavalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vain, tuo on kyllä ollut tosi hyvä ostos, hintansa väärti! :)

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!