Minä, olen, suklaisien leivonnaisten ystävä. Löysin mahottoman hyvän reseptin, jota muuntelin hieman. OI että, oli niin hyvää, että pakko jakaa, josko siellä olis muitakin jotka ihastuisivat suklaatibanaanileipään, jossa on kaikenlisäksi helppo ohjekkin:
2 kananmunaa
2,5 dl fariinisokeria
125 g voita
200 g kermaviiliä
3 isoa banaania
200 g tummaa suklaata
4 dl vehnäjauhoja
1,5 tl leivinjauhetta
1,5 tl soodaa
1-2 tl vaniljasokeria
2 tl kanelia
1. Sulata voi ja suklaa kattilassa.
2. Pehmennä banskut haarukalla.
3. Sekoita kuivat aineet keskenänsä.
4. Vatkaa munat ja fariinisokeri vaahdoksi.
5. Lisää vaahtoon voisuklaaseos, kermaviili ja möyhennetty banaani.
6. Sekoita jauhot varovasti taikinaat.
7. Paista kakkua 200°C noin tunti. Paiston loppuvaiheessa (40-45 minuutin kohdilla) kannattaa peitellä leivinpaperilla, ettei pinta pala.
onko tuo sellaista kuivakakkumaista vai jääkö sisältä hieman taikinaiseksi? :)
VastaaPoistaSanoisin että siltä väliltä, melkoisen kosteaa kyllä, muttei ihan taikinaista. :)
Poistaihan pakko tulla kiittämään loistavasta reseptivinkistä! heti piti kokeilla ja vielä onnistuinkin;) kiitos!
PoistaOleppas hyvä vain! :)
Poista