Chrome - Link Select -->

lauantai 30. marraskuuta 2013

osb-katto

Vihdoin ja viimein herra sai sellaisen motivaatiopuuskan, että nyt on vessan osb-levykatto valmiina. Kyllä se olikin melkoista millipeliä ja näperrystä, etten yhtään ihmettele motivaation puutetta. Samaan syssyyn lätkäisiin keskelle pätkä lediä ni johan näkkeepi peseytyä ja laittautua. Aiemmin katosta roikkui vaan hitaasti syttyvä energiansäästölamppu johdon nokassa, ja se oli himmeä jos mikä. Että ymmärtänette mun iloisuuden uudesta valonlähteestä ja sen kirkkaudesta! Kauanhan me mietittiinkin mitä tuohon vessan kattoon laitetaan, mikään ei tuntunut uppoavan molempiin yhtälailla. Aluksi tämäkin mietitytti, mutta sen kokonaisuuden näkee vasta nyt valmiina ja hyvähän siitä tuli, just sopivan raffi. Ja senhän voi aina maalata! 

8 kommenttia :

 1. OMG(niinkuin kolmevuotiaani sanois;)! Ihan älyttömän upea! Hieno oivallus tuollainen levy katossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nähtiin tätä asuntomessuilla ja sieltä minä tämän idean poimin. :)

   Poista
 2. Upea tuli :)
  Ja niinku sanoitkin just oikealla tavalla raffi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mää oon vähän väliä vessan lattialla istumassa ja kattomassa kattoon... :D

   Poista
 3. Vau mikä toiletti kattoineen! Muutenkin kodissanne upeita yksityiskohtia, kuten vaikkapa keittiön keltainen putki. Ja ne kaikki vanerijutut. ♥ Eihän missään olisi myynnissä sun tekemää adventtikynttelikköä?!

  Muistan, että olen aiemminkin vieraillut blogissasi. Nyt liityin lukijaksesi, jotten kadota sua taas hukkapiiloon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pienet yksityiskohdat tekee munsta tästä kodista vähän persoonallisemman, vaikka pääosin aika ilmeetön onkin. :) Adventtikynttelikköä ei missään myydä, mutta voinhan mä sulle sellaisen tilauksesta tehdä.. ;)

   Tervetuloa lukijaksi! :)

   Poista
 4. On kyllä tosiaankin mielipiteitä jakava tää teijän "remontoitu" kylppäri / wc. Suoraan sanoen en tykkää tästä yhtään! Tulee ihan liikaa mieleen joku 60-70 luku tai joku tosi vanha yleinen wc (hajuineen).....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Makunsa ja mielipiteensä kullakin, katsoppas tuolta aiemmista postauksista vessan entinen ilme niin varmaan on vähän parempi. Minä en varmaan tykkäis yhtään sun vessasta, mutten todennäköisesti sitä sulle sanoisi, kiitos kuitenkin kommentista!

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!