Chrome - Link Select -->

torstai 7. marraskuuta 2013

Listatkin on

Täytyy oikein itsellemme läpyttää, kun eilen saatiin viimeinenkin listanpätkä seinään. Listojen lisäksi ollaan vedetty koko kämpän ympäri sähköjohtoa uusille pistorasioille. Vanhassa talossa on rasia per huone, ja määkö haluan joka ikkunalle jouluvalot ja muutenkin valinnanvaraa esimerkiksi että mihinkäs kohtaan huonetta jalkalampun asettaa, niin sitten vain naputtelemaan. Sähköjohto-urallisia listoja ei löytynyt mieleistä, ja muovinen sähköjohtolista toisen listan päälle ei kuulostanut eikä mallailujen perusteella näyttänytkään hyvälle, jotenka päädyttiin(minä päädyin) hakkaamaan kannakkeita parinkymmenen sentin välein johtoa pitämään. Nyt jos saisin päättää, noin 150 johtometrin jälkeen, olisin todennäköisesti päätynyt johtolistaan. Toisaalta kun täällä alunperinkin oli johtoja sinne sun tänne kannakkeilla vedetty, jotka kylläkin vedettiin poissa niiden risaisuuden ja epätoimivuuden vuoksi, niin hyvinhän se johto tänne sulautuu. 


Met ollaan täällä yritetty tää viikko kiireellä saada kaikki työkalut poissa kuvioista ja muutenkin  turvalliseksi tätä paikkaa, ensiviikolla saadaan muutamaksi viikoksi hoitolainen, kerron sitten lisää! Pompin nyt vähäsen, mutta mitäs sanotte ulko-oven kohtalosta, maalataanko valkoiseksi, laitetaanko kontaktimuovilla vaaleampi ilme vaiko annetaanko olla likaisen-laikkuisen ruskeana? Pieni-iso asia, jota ollaan pohdittu monta kuukautta. 

6 kommenttia :

 1. Ihana lattia teillä, tykkään kovasti! Kun tällainen valkofriikki olen, niin ajattelen että ovi voisi näyttää hyvältä valkoseksi maalattuna. Ei se kyllä ruma noinkaan ole :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, lattia on mielestäni nappivalinta. Minäkin niin kovasti valkeasta tykkään, herran mielestä lätkäistään vaan kontaktimuovi päälle, mää taas tykkäilisin maalata sen lopullisesti, sen verta rumempi se on luonnossa. ;)

   Poista
 2. musta tai liitutaulumaalia - vähän kontrastia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Idea maalaamisesta lähti eteisen pimeydestä ja siitä että kuinka ovi vetää itseensä kaiken valon, niin siksi harkintalistalla ei ole edes käynyt musta, tai mikään muu väri. Kiitos kommentistasi kuitenkin. :)

   Poista
 3. Minä myöskin varmaan maalaisin taas valkoiseksi, hih :)

  VastaaPoista

Kirjoitahan sana tai useampi!