Chrome - Link Select -->

lauantai 16. marraskuuta 2013

kakskeetseittemä

Lauantaita sinne teille! Mää just sytyttelin tunnelmanluojiksi kynttilöitä, laskeskelin että 27 kertaa sytkäri leimahti, huh. Joka ikkunanlaudalla ja pöydällä on rykelmä valonlähteitä. Niin että mistä tietää että tykkään valtavasti tuuskata kynttilöillä. Marrasmarkkinat oli Iittalassa, kävin sieltä täydentämässä kynttilänjalka/tuikkukuppi varastoa yhdellä pienemmällä Nappulalla, sekä kahdella kuparinvärisellä Kastehelmi-kupilla. Kirppareilta on lähtenyt mukaan ihan vast ikään muutamia marmorisia tuikkukuppeja ja tänään löysin messinkisen tuikkukynttilänjalan aiemmin esitellyn kolmen koplan viereen. Joskos noita nyt olis tarpeeksi, että niillä tämä talvi/joulu pärjättäisiin. Ensimmmäisessä kuvassa sohvallamme ottaa iisiä meän laina/hoitokoira Kaneli, tuo havannalaiskoira on aika syötävä! 


Tarjottimen löysin Sokkarilta, oli melkoinen heräteostos, mutta siinä on paikkakuntamme kasarmi-alue, ja munsta se on vaan niin hieno! Myöskin se on juuuuri sopiva yhden hengen sänkyaamiaiselle. Kuparimaljakko on tän päivän kirppariostos. 

2 kommenttia :

  1. mä oon kyllä nyt ihan pihalla. :) eikö sua voi seurata enää bloggerin kautta, kun ei nää sun jutut ainakaa mulle päivity? :oo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Emmää tiiä, voi kai, tiiä häntä, varmaan bloggerissa vikaa? :o

      Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!