Chrome - Link Select -->

sunnuntai 24. marraskuuta 2013

kortteja ja kuusi

Muotoiluinstituutin joulumyyjäiset jäi multa viime vuonna käymättä. Silloin päätin että meen ihan varmasti seuraavana vuonna. Niin sitä mentiin. Meinattiin mennä myös vararikkoon, niin ihania juttuja oli nuo opiskelijat sinne vääntäneet. Teki mieli ostaa suuria valokuvaprinttejä, kaiken maailman koruja, hirveä nippu joulukortteja, tarjoilukulhoja, keittiöpyyhkeitä, kangaskasseja ja lasinalusia. Tyydyin ostelemaan muutamia oikeasti kauniita kortteja ja pari kalenteria ensi vuodelle. Kuinka taitavia noiden tekijät. Langat ja teipit oottaa paketoijaa. 

Kun isoon ääneen sanoo tarvitsevansa huonekuusen, voi kiltti herra kantaa sellaisen kotiin seuraavana päivänä, melko raasuhan tuo pikkuruinen kasvi on, mutta olen onnekas! 

9 kommenttia :

 1. Mä kävin kans eilen pyörähtämässä siellä ja oli ihan huikeita juttuja! Ehkä eniten harmitti kun suurinosa esim. korteista oli niin jouluaiheisia( tokihan nämä olikin joulumyyjäiset), mutta ois ollu kiva että sais seinälle pidemäksikin aikaa :) Tuo huonekuusi on kyllä super. Täytyis itekki hankkia sama! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, minäkin olin aluksi menossa eile, mutta en kerenny... Toisaalta joo olisin minäkin halunnut jonkun kivan printin kokovuotiseksi seinälle, mutta onneksi naapurissa asuu tuollakin valokuvateoksian myynyt poika, jonka kanssa sovittiin että tilaan siltä jonkin kivan mustavalkoisen printin taikka valokuvan oikein suurena kopiona! :)

   Poista
 2. Aivan ihastuttava ja sympaattinen kuusi :D <3

  Saako kysyä, että missä päin maata asutte? Mistä löytää noin kivoja kämppiä??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jei, kuusesta minäkin tykkään. :) Saathan sää kysyä, en vaan tiedä haluanko vastata, ja varmaan joka kaupungista löytyy ihania asuntoja, mikäli on onnea matkassa :)

   Poista
  2. Hih, niimpä! Jostain syystä luulin, että asutte Helsingissä, mutta ei taidakaan olla näin. Ehkä sun vanhaa blogia lukiessa sain jostain (väärinluetusta) lauseesta sellaisen kuvan :D

   Poista
 3. Ihana minikuusi! Tuommosen vois itekki hommata jouluks ku oikia kuusi ei taia mahtua tänne meijän kämppään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta paljon, herttanenhan se on, ja kuulemma helppohoitoinen sekä joulufiilistä tuova. :)

   Poista
 4. ihastuttava kuusen kipale! Nuista ei voi olla tykkäämättä.

  VastaaPoista

Kirjoitahan sana tai useampi!