Chrome - Link Select -->

torstai 21. marraskuuta 2013

nimestä viis

Mulla on vähän alkanu harmittaan tuo blogin nimi. Tahtoisin että nimi jotenkin kertoo minusta, kodista ja blogin aiheesta, muttei niin paljoa, että jokakerta (meillä kerran vuodessa jos jatkuu samaa menoa) muuttaessa pitää vaihtaa koko blogi tai nimi. Jotenka vienokaino pyyntö teille olis auttaa minua. Oon pyöritelly kaikenlaista päässä jo monta viikkoa, ja nyt niitä on paperilla ja tässä ruudullakin muutama. Ehdotelkaapas joko näistä, näiden pohjalta taikka ihan omasta päästänne nimiehdotuksia, niin päästään puusta pitemmälle. 


Ja ps. näitä saa ja pitääkin vähän kyseenalaistaa. Kaikenmoinen keskustelu ja tuumailu tuolla kommenttipoksissa on sallittua ja tervetullutta! 

13 kommenttia :

 1. Eiku kolmiovi/3ovi on just hyvä! Älä vaihda, jos minulta kysytään. Kertokoon tämä nimi nyt eletystä ajasta teille jälkikäteenkin. Olen koko lukuhistorian ajan pitänyt nimeä niin oivaltavana ja persoonallisena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykyistäkin nimeä on mietitty pitkään ja hartaasti, joten kiitos kai. :) Kiva että pidät siitä!

   Poista
 2. JKoti, KotiJ, Jammilla, JamminKodissa, KotiJammailu, muuttuvat neliöt, KodinJaMinun

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ehdotelmista, muuttuvat neliöt kuulostaa noista omimmalta ja niin ollen voisin sitä vakavasti harkita. :)

   Poista
 3. Löysin blogisi ja vaikuttaa kivalta. Täältä löytyy Ihania ideoita:) ja toi nimi.. Hmm.. Postauksia luettuani ehkä toi kotokolo kuvaa blogiasi parhaiten. Sopisi kirjoitustyyliisi ja lämminhenkisiin kuviin :) -E

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa tänne, toivottavasti viihdyt, E! Herralta kysyessä, vastasi hänkin että kotokolo kuulostaa minuimmalta ja sopisi mun blogiin. :)

   Poista
 4. Mustakin 3ovi on hyvä. :) Noista ehdotuksista tosin myös asustus on oivaltava. Sydänpuu ois myös kiva. Noi muut ei ehkä ole niin persoonallisia tai sellaisia, mitä blogisi mielestäni kuvastaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sydänpuu kertoo rakkaudesta puuhun… Kiva kun kommentoit! :)

   Poista
 5. Sanoisin, ettei ainakaan kotokolo, kotohuone, eikä pieni suuri koti, koska noista tulee heti mieleen muita blogeja, ei siis erottuisi massasta. Tämän hetkinen nimi on persoonallinen. Enempää en osaakaan auttaa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos avusta, ehkä pidän nykyisen persoonallisen nimen, ainakin toistaiseksi. :)

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!