Chrome - Link Select -->

tiistai 26. marraskuuta 2013

takapuoli

Mööpleerasin, en todellakaan tiedä, oliko tuo järkevää, taikka onko järjestys yhtään sen parempi tai helpompi kuin eilen. Kuulisin mielelläni mielipiteitä. Aikaisempaa järjestystä voi vilkuilla tääältä. Pari tuntia sitten soi summeri. Postimies toi paketin, jonka sisältö on nyt tuossa sohvapöydällä. Se vietti ensin ikkunalaudalla hetken, jotta sain tynttilät vähän valumahan. Joskus aiemmin syksyllä kuolasin tuota Maijun ihanasta blogista, ja viime viikolla  sain vihdoin sen tilattua. Onhan näitä jo nähty, mutta onhan se niiiin käsittämättömän kaunis! Ja ei muuten auringonpaisteen puolesta oo yhtään 'nyt on marraskuun 26. päivä'-fiilis, mutta viiden asteen kirpsakka pakkanen tuo kyllä ihan varmaan äsken mainitsemani fiiliksen. Piti vielä mainitsemani että meillä kuumeisesti etsitään uutta sohvaa, tuottaa hankaluuksia saada se mätsäämään nojiksiin. Iskut, Askot, Maskut ja Ikeat on selattu moneen kertaan, joten saa vinkata siroja sohvia! 


6 kommenttia :

 1. En malta oottaa että pääsen teille <3 muistathan että ollaan tulossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin ootan ku kuuta nousevaa, en oo unohtanu, lukee isolla kalenterissa! :)

   Poista
 2. Iihana sen on sullakin, on se vaan niin nätti! :)

  Ja tuota sohvaa, ootko ihan sitä perus Karlstadia Ikeasta pohtinut? Mun mielestä siinä on muotokieli kiva ja perus. Vai onko liian kohmelo kuitenkin noihin nojatuoleihin.Tai sitten Ikean Stocholm valkoisena tai harmaana? :) Adea Wilhelm on tosi kaunis sohva, mutta hinta siinä on vähän eri...

  Ja uusi järkkä näyttää hyvälle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on! :) Ihan perus karlstadia oon miettiny, myös söderhamn ihastuttaa, mutta sen muotokieli on taas ihan eri kun nojatuoleissa. Stockholm on mielettömän kaunis ja ajatonkin, sekin on koko ajan tuossa mielessä, harmaana juuri. :)

   Poista
 3. Onpa kyllä kivannäköistä teillä, tykkään hurjasti!!! Niin ihanan askeettista, mutta silti kotoisaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minäkin tykkään juuri tuosta 'askeettisuudesta', tykkäisin olla minimalisti, mutta salee vuoden päästä tämä kämppä on kaukana siitä. :) Kunhan kerkeää muilta hommilta sisustaa vähän enempi. :)

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!