Chrome - Link Select -->

keskiviikko 27. marraskuuta 2013

erään aamulenkin saldo

Harvase päivä roudaan aamulenkiltä jonkun risun tai oksan. Herraseni ei voi lakata ihmettelemästä mikä mua niissä kiehtoo. Niin, ne mitkä tuon kotiin on jotenkin säväyttäny siellä luonnossa, kuinka kauniita tai kuinka raffeja. Yhtäkaikki, nytkin meillä majailee oksia kolmea erilaista, kolmessa purkissa ja maljassa. En oo hirveä leikkokukkien kuluttaja, mutta näillä oksilla saa helposti ja ennenkaikkea opiskelijalle sopivalla hinnalla muunneltua kodin eri tasoja ja vaikkapa syksyistä kattausta. Tämänpäiväinen löytö oli ihan supervau-efektin aikaansaava. Katsokaas itse. Ja tämän enempää punaista tuskin meillä tulee joulun aikana näkymään. Voi olla että taas joudun syömään sanani. Kuvissa myös kirppislöytö kymmenellä sentillä, tuo ihana messinkinen rasia, jossa säilön koruja ja kelloja kauniisti. 


2 kommenttia :

  1. Vähänkö hienoja :) ite kans kerään mitä ihmeellisempiä risuja maljakoihin ja mies ei sitten yhtään ymmärrä mitä hienoa "risuissa" on. :D mikä muuten teidän välitilalaminaatin nimi on? Kävin starkissa ja k-raudassa kattomas mut ei kuulemma ole ton näköstä!? :/ -E

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ollaan kohtalotovereita, meän miehet ei vaan ymmärrä… :) Välitilalaminaatti on KitchenWall merkkinen, ja väri/kuvio on betoni allover, tässäpä linkki niin voit ottaa lisää tietoja ja mennä uudestaan kyselemään :) http://issuu.com/triofloor/docs/kitchenwall ja täältä näkee myös jälleenmyyjät: http://triofloor.fi/seinaratkaisut/kitchenwall-jalleenm/ ! Tsemppiä etsimiseen. :)

      Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!