Chrome - Link Select -->

lauantai 22. helmikuuta 2014

yliviivaaja

Lomahan on opiskelijan parasta aikaa sairastaa, kuinkas muutenkaan, joten täällä ollaan lenssussa. Kuumaa juotavaa, lämmintä kylpyä ja särkylääkettä nassuun. Tästä huolimatta hommalistaa olis tarkoitus lyhentää, hitaasti mutta varmasti. Ja heti homman tehtyä, oon intona menossa viivaamaan kyseistä kohtaa yli. Niin kiva kun näkee hommien vähenemisen. 

Iloista viikonloppua, toivottavasti ootta terveenä! 

4 kommenttia :

 1. Pikaista paranemista! Itse olen täällä angiinassa, aamulla sain päivystyksestä lääkekuurin. Ja koiralla silmässä kans jotain, sillekin pitää laittaa tippoja neljä kertaa päivässä huoh. Mutta onneksi alkoi hiihtoloma. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kaiken maailman rohtojen ja kuumien juomien jälkeen olo tuntuu jo paljon paremmalta. :) Tuntuu olevan vähän joka puolella tätä lunssaa sun muuta, koittakaa tekin parannella! Mukavaa lomaa, mullakin on! ;)

   Poista
 2. Munkin pitäisi varmaan tehdä lista kaikista asioista joita täytyy suorittaa! Lista on varmasti loputon..heh!

  Kivaa sunnuntaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tehty listoja remontin alkuajoista lähtien, mutta meillä on ollut sopimus että lista saa olla kerrallansa tuon aanelkun kokoinen, joten lyhyitä listoja, joka viikko uusi. Terapeuttista ja helpottavaa tuo yliviivaaminen, kun oikeasti tietää että ny se on tehty! :) Suosittelen lämpimästi!

   Rentotuttavaa sunnuntainta sinne myös, täällä aiotaan ottaa ihan iisisti ja kestitä illemmalla ihanat vieraat!

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!