Chrome - Link Select -->

lauantai 1. helmikuuta 2014

Kolme sanaa

Sain Mustavalkeaa-blogilta haasteen, joka on jo tovisen kiertänyt, kiitos siitä! Tehtävänä oli siis kuvailla vain kolmella sanalla kotiamme. Itse en ole haastetta aiemmin saanut/tehnyt, joten kivahan tätä oli miettiä. Miehekkeen kanssa yksissä tuumin pähkäiltiin noita kolmea sanaa, eikä kyllä koulukaveritkaan säästynyt mun jahkailuilta. 

YHTENÄINEN : Kotonamme on läpikotaisin samat sävyt ja materiaalit seinissä sekä lattioissa. Lisäksi värien käyttö on yhtenäistä, valkoinen, harmaa ja vaalea puu ovat joka huoneessa esillä. Puu jo uravalintanikin vuoksi. Musta tuntuu, ettei mikään huone toimisi yksistään värien ja materiaalien puolesta, vaan saa vahvaa tukea muista huoneista. Olenkin jo kerennyt leikkimään mitäjos -peliä. ''Mitä jos oltais laitettu vessan lattiaan erilainen laatta, tai mitä jos oltais laitettukin koko harmaa keittiö, tai mitä jos oltaiskin purettu kaikki kiinteät komerot?''
KERROKSELLINEN : Talo on rakennettu vuonna 1936, ja remontoitu täysin vuosina 2013-2014 meidän toimesta, joten väkisin kerroksellisuutta tulee. Halusimme jättää mahdollisimman paljon vanhaa, joten ovet, karmit ja kiinteät komerot jäivät. Lisäksi rakastan kirpputoreja, ja vanhoja huonekaluja, joten se näkyy, mutta myös uusia ja nykyaikaisia kapistuksia toki löytyy! Ollaan myös melkoisen vahvoja teeseitse -tyyppejä, ja uskoisin sen näkyvän meillä myös...
HILLITTY : Pyrin kaikessa sisustamisessa hillitsemään mieleni ja seuraamaan tätä ehkä pohjoismaiseksi sisustustyyliksi luokittelemaani ja valitsemaani tyyliä. Tietysti persoonani saa ja pitää näkyä, mutta pääpiirteet ja värit pyrin pitämään niinsanotusti aisoissa. On paljon juttuja mistä pidän, mutta opettelemista on vielä siinä, mitä tuon kotiini. Hillitty merkitsee minulle myös eräänlaista minimalistisuutta, yritän jatkuvasti pitää ylimääräisen tavaran visusti kaapissa, tai pistää kiertoon. Välillä hyllyt ja tasot saa rönsyillä, mutta kyllästyn nopeasti ja siivoan tavarat kaappiin odottelemaan. 

Olisi vallan mukava tietää, osuinko teidän mielestä ollenkaan oikeaan? Tarkoitan siis että välittyyköhän kodistamme nuo kolme asiaa teille asti? Onko joku sana, joka sopisi paremmin jonkun sanan tilalle? Kolmelle bloggaajalle voisin haasteen heittää; Lauralle Kaksin kaksiossa -blogiin, Ilonalle Keskeneräinen -blogiin sekä Ainoalle ainoa. -blogiin. Pohtikaapas teidän kodin kolmea avainsanaa! 

PS. On muuten koko koti samassa postauksessa, kylläkin kuvia ei ole kaikkia otettu just nyt, mutta suurin osa tämän vuoden puolella kuitenkin! 

10 kommenttia :

 1. Kiitos haasteesta, tartun tähän heti jahka ehdin! :)

  Aivan ihanat nuo mustat nojatuolit. Meillä on mummolassa mökillä samantapaiset viininpunaiset tuolit 60-luvulta. Mä niin unelmoin, että joskus saisin ne!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olloshyvä! Me metsästettiin noita melkoisen kauan, kohtuu hintaisia, kohtuu kuntoisia, ja päällystyksen tarpeessa olevia. :)

   Poista
 2. Sopii kyllä ainakin mun saamaan kuvaan teidän kotoa. Tosi yhteinäinen ja samat sävyt toistuu kivasti. Huoneet tosiaan korostaa toisiaan ja luo kivan jatkumon. Tykkään. Ja vau. Miten iso makkari teillä onkaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, olen siis kohtalaisen kartalla omien ajatusten ja tyylin esiin tuomisessa! Hih, kyllä meidän passaa tuolla makkarissa asustaa, ei käy heti ahtaaksi ainakaan meille kahdelle :)

   Poista
 3. Sopii. Mä vaan postausta avatessani veikkailin, että sä olisit käyttänyt sanan hillitty tilalla sanaa pelkistetty. Mutta viesti tuli selväksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä! Nyt kun sanoit tuon pelkistetyn, mietin miksi ei tullut edes mieleeni tuo sana. Olis ollut melkein parempi kuin tuo hillitty. Noh, hyvä, että pointti tuli selväksi! :)

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!