Chrome - Link Select -->

lauantai 15. helmikuuta 2014

minne lähdettäis

Leikittiin miehen kanssa 'jos-pääsisit-minne-vaan-minne-menisit' leikkiä, mies kysyi missä on New York. Sinne hän haluaa. 
Minä osoitin Mauritiusta, ja sanoin että kyllä Madagascar olisi varmasti myös hieno paikka käydä. Ja Marokko ja Peru ja Intia ja ….
Mies ei kuitenkaan ole vielä kaikista houkutteluista huolimatta halunnut lähteä, ei mun kanssa, eikä kenenkään muunkaan. Ikinä Viron Tallinnaa ja Ruotsin Haaparantaa kauempana Suomea käynyt. Eiköhän me vielä keritä. Mun jatkuvaa matkakuumetta saapui eilen lietsomaan tyylikäs valkoinen karttapallo, joka on oikeasti tarkoitettu lasten maantiedon opiskeluun. Mukana tuli tusseja, jotka lähtee pallon pinnasta suitsait sukkelaan poissa. Ainoa miinus tuossa pallossa on Suomen rajat. Huh kuinka vanhat rajat on upouuteen palloon painettu. Melkein raivostuin ja meinasin jo käydä palauttamassa. Pääasia kuitenkin on että mää tiedän missä ne mennee. Niin. 


8 kommenttia :

 1. Oispa kiva leikki tommonen! Matkakuume vaivaa aina tälleen talviaikaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, mulla nyt kuume on korkeimmillaan varmaan ikinä! :)

   Poista
 2. Saako kysyä mistä löysit pallon? Oon haaveillu tommosesta…. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa toki, eihän tuo mikään salaisuus ole, Suomalaisesta kirjakaupasta löysin! :)

   Poista
 3. Siis mitä, asutteko vuokralla?? Aiemmassa postauksessa viittasit vuokraisäntään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis kyllä, asumme vuokralla! Onko siinä jotain ongelmaa taikka huonoa asua vuokralla, vai miksi olet noin ihmeissäsi?

   Poista
 4. Ei suinkaan.. En tarkoittanut kommenttia ikävänä, olin vain niin yllättynyt. Tehän olette tehneet ison remontin itse?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä, ehdin jo kummastua. Kyllä me tähän täydellinen remontti ollaan tehty itse. Meillä kävi hyvä tuuri kun löydettiin asunto, joka vuokrattiin remontoitavaksi, saimme siis itse valita materiaalit ja kaiken muunkin, ja taloyhtiö(joka omistaa asunnon) oli valmis maksamaan aiemmin niin huonokuntoisen asunnon koko remontin. Tietysti oma työpanos on vaatinut veronsa ja aikansa, mutta ollaan diiliin tyytyväisiä.

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!