Chrome - Link Select -->

sunnuntai 16. helmikuuta 2014

taas esille

Vaikkei näitä nyt varsinaisesti kovin enää tarvita, näitä kynttilöitä, mutta viikonlopun kunniaksi otin ne perjantaina esille, ja napsin aamusta heti kuvan kun aurinko heitti säteitään tännekin suuntaan. Tovin jo kaapissa oleilleet betoniset kynttilänjalat sekä että tuikkukupit pääs vielä hetkeksi hengittämään raikkaampaa ilmaa kaapin päälle. Tykkään sekoitella erilaisia ja korkuisia kynttilöitä keskenään, ja munsta nuo on aika söpöt tuossa rykelmässään. Toisessa kuvassa koko talven esillä olleita messinkisiä kynttilänjalkoja, joihin en vieläkään ole kyllästynyt niin, että kaappiin olis joutaneet.

Meillä oli kiva viikonloppu ystävien luona yökylässä. Nähtiin kaksikin parin viikon ikäistä vauvaa ja ihasteltiin niitä. Justiin parahiksi kotio saavuttiin katsoon tuota illan matsia, kassien purku hoitunee siinä lomassa...

8 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Eikös, oon syksystä asti ollu aivan hurahtanut noihin. Ensin ajattelin että kolme jalkaa riittää, mutta ei näköjään riittänytkään….

   Poista
 2. Onpa näyttävä tuo messinkijalkakokoelma. Mulla on jonkinasteinen heikkous sekä messinkiin että kynttilänjalkoihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ollaan samassa veneessä, mulla on kokonainen kaappi pyhitetty vain ja ainoastaan mun kynttiläjutuille…

   Poista
 3. Multa löytyy kans rykelmä messinkisiä makkarin lipaston päältä, niiltä on kirpparilta haalittu alle euron hintaan läjä. Mutta kun kivoja ovat!

  Seuraavaksi työn alle itsellekin pääsee betoniset kynttiläkupposet, jahka hiihtoloma koittaa. Mulla ei onneks koko kaappia kynttiläjutuille ole, vaikka laatikollinen PartyLiteä, Iittalan kivituikkuja ja Aalto-tuikkukippoja löytyykiin. Vaan yksi hyllyllinen ;-)

  Ihanaa alkavaa viikkoa! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, hyvä että meitä hamstraajia on useampi. Ja sanottakoot, mun kaappi on kuitenkin aika pieni, mutta oon pitänyt sitä maksimina, jos uhkaa pursuta yli, myyn vähiten käytetyt tai vähiten omaa silmää miellyttävät. Saatanpa viedä kyläänkin kynttilänjalkoja. Me tehtiin noita betonisia yli omien tarpeidemme ylijäämäbetonista remontin aikana, näitäkin oon vieny viemisinä muihin koteihin myös! :)

   Ihanaa viikkoa myös sinulle! :)

   Poista
 4. Ihana uusi blogi löytyi! Liityin heti lukijaksi :).

  -S-

  lloveyourselff.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kirjoitahan sana tai useampi!