Chrome - Link Select -->

sunnuntai 2. helmikuuta 2014

vähän sinistä

Olisin halunnut maalata suoraan seinään. Sinisellä vesivärillä, vähän utuista jotain. Kunhan vaan sinistä. Ei tippunut lupaa mieheltä. Sen sijaan valjastin taustoiksi kynnyksistä ylijääneet 4mm vanerilevyt. Sahaus oikean mittaiseksi ja maalaus samalla maalilla kuin seinät. Tyhjän taulun haasteen ylitin ihan vaan roiskimalla vesiväreillä levyihin roiskeita. Melkeen meinasin jättää pelkät roiskeet, ja olis ehkä pitänytkin, mutta päätin lisätä suuret lammikot väriä sinne tänne ja valuttaa niitä vähän joka suuntaan. Senkään jälkeen ei vielä näyttänyt valmiilta, joten sudin paksuhkolla pensselillä vähän vetoja. Ne oli jo vähän liikaa. Otin valkoisen telan uudelleen käyttöön ja häivytin vetoja vähän. Sitten vasta olivat valmiita seinälle. 


Mies vähän vastahakoisesti poras reiät nurkkiin ja naulaili vatupassin kanssa levyt seinään. Kuitenkin hän on nyt parin päivän ajan miltei joka kerta näiden ohi mennessään pysähtynyt katsomaan ja tokaissut kuinka ne on jotenkin vahvoja ja vaikuttavia. Hih, mun kotitaideko muka. Mitäs te tykkäätte? Pitäisikö häivyttää pensselin vedot kokonaansa? 


20 kommenttia :

 1. Noi on just hyvät noin!! :)

  VastaaPoista
 2. Mainiot, tykkään kyllä. Noinhan se varmasti menee taiteilijan prosessi, vaiheittain valmiiksi. En häivyttäisi pensselin vetoja, ne jotenkin askarruttavat, mutta lisää kiinnostavuutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä, pitää siis vielä miettiä. Oon just tällänen taiteilija, jonka työt ei ikinä oo valmiita, vaan aina niihin joko lisää jotain tai poistaa jotain…

   Poista
 3. Tykkään!☺ -NK-

  VastaaPoista
 4. Vau!! Tämä sun blogi on kyllä aika uskomaton. Joka kerta kun tänne eksyy, niin ei voi kuin kerta toisensa jälkeen ihailla, inspiroitua ja ihmetellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana kuulla, olen ihan otettu ja punastun… :) Huippu kun jaksat käydä ja on ilo antaa ihailun ja inspirtoitumisen aiheita! :)

   Poista
 5. Tykkään. Niissä on nyt juuri tarpeeksi, muttei liikaa :)

  VastaaPoista
 6. Tosi hienot! Mun mielestä kivat just tollasenaa, ja komppaan tota yllä olevaa anonyymia: sun blogi on niin inspiroiva ja ihana!

  VastaaPoista
 7. Vautsi mikä idea ja upeat on!

  VastaaPoista

Kirjoitahan sana tai useampi!