Chrome - Link Select -->

sunnuntai 9. helmikuuta 2014

verholla vai ilman

Niinhän siinä kävi, että kuukauden verran paikoillaan ollut verho alkoi olla silmiini liian rauhaton. Makuuhuoneessa siis. Sai luvan siirtyä hetkeksi kaappiin, ja todennäköisesti tuosta verhokankaasta tulee tulevaisuudessa kaksi tyynynpäällistä isoihin tyynyihin. Minusta makuuhuone näyttää levollisemmalta ilman kuviollista verhoa. Valkoinen passaisi paremmin. Mielessä on värjätä liukuväri verho tuohon. Auringon keltainen väri odottaa kaapissa valkoista kangasta ja värjäysintoa. 

Ennen ja jälkeen, mitäs te tuumitte? Onhan vaan parempi ilman verhoa. Sälekaihtimet hoitaa hyvin pimentämisen ja näkösuojan viran. Uhkaa muuten kuihtumisen merkkejä tuo mun saniainen, vaikka äitiltäkin kyselin siihen hoitovinkit ja oon noudattanut kastelua ja suihkuttelua melkoisen hyvin. Saas nähhä elpyykö vihreä hoidokkini.

Ps. Kiitos mielipiteistänne ja vinkeistä aiempaan ongelmaani hääkuvan teettämisen suhteen. Emme ole kyllä niistäkään huolimatta päässeet siippani kanssa yhteisymmärrykseen kumpiko lähetetään ja mille firmalle.
Pss. Minut löytää tätänykyä myös Styleroomista nimellä Jasmiinak. Siellä on kuvia jo albumeissaan! 

15 kommenttia :

 1. Paljon parempi ilman verhoa! Ite liukuvärjäsin pari pv sitte verhon, tosi helppoa ja mukavaa ja ihanan kevyt lopputulos, passais kyl tiedänkin makkariin tosi hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vain! Pitänee siis kokeilla liukuvärjäystä pikimmiten! :)

   Poista
 2. Mun mielestä verho näyttää oikein mukavalta :) Eli ääni sille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka itse karsinkin kaikki turhan makkarista ja maalasin seinät juurikin rauhattomuuden takia :D

   Poista
 3. Minusta näyttää aivan ihanalta ilman verhoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin, aikansa kutakin, kohta oon kuitenkin tyrkkäämässä siihen jonkun näköistä verhoa :)

   Poista
 4. On se raikkaamman näkönen ilman, mutta kyllä tykkään tosta verhostakin :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä juuri, ehkä verhoa välillä pidetään, ja välillä ei..

   Poista
 5. Verho vaan takasin, mutta se on kiva jos itse tykkäät verhottomuudesta! :) Kaikki kukat eivät sovi kaikkiin huoneistoihin, johtuen niiden ilmastosta.. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän aikaa saa olla ilman, mutta eiköhän verhoa vielä jossain vaiheessa käytetä ikkunoissa :) Höh, tykkään niin tuosta saniaisesta, toivottavasti vielä elpyy, muutoin täytyy hankkia uusi paremmin kestävä :)

   Poista
 6. Ehdottomasti ilman verhoja!!

  VastaaPoista

Kirjoitahan sana tai useampi!