Chrome - Link Select -->

torstai 6. helmikuuta 2014

kellofani

Kelloja kelloja hienoja kelloja. Täältä selailin muutaman sivun verran kelloja. Ei sillä että tarvetta olis, mutta kun ovat hienoja ja törmäsin näihin selaillessani blogeja ja muita nettisaitteja. Kaikki näistä voisin kotiuttaa ilomielin, mutta taidan jättää väliin, vaikka vessaan kyllä voisi... No ei vais, vaan vessa on ainoa huone missä ei ole kelloa. Olohuoneessa tikittäjiä on jopa kaksi. Huomasin myös selailuiltani että makuni kellojen suhteen on melko mustavalkoinen. Värit on ok, mutta kellon on hyvä olla ajaton ajan näyttäjä.

Tämä viikko on ollut yhtä juoksemista, joka päivälle on monta menoa ja suunniteltua juttua, salilla käyntikin on päässyt hyvään jokatoinenpäivä -rytmiin. Koulukin on vaatinut osansa mun ajasta luonnollisesti. Tällä yritän vain selittää näitä idea/unelma/puhelinpostauksia. Eiköhän viikonloppuna taas ole aikaa kuvata kotia ja uusvanhoja juttuja.

8 kommenttia :

 1. Tosi kivoja! Suosikkini on tuo kelta-/puinen. Kiva yhdistelmä!

  VastaaPoista
 2. Meillä on kello vaan eteisessä, mahdollisimman kaukana makuuhuoneesta että saan nukuttua. En pysty nukkumaan jos kello tikittää jossain lähellä :D Mutta onhan nämäkin hienoja, mutta yöunet ennen kelloa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, meillä on makuuhuoneessa tikittämätön kello, joka ei häiritse unia, tai oon vaan niin tottunut kaikenlaiseen kaupungin meluun etten huomaa pientä tikitystä. :)

   Poista
 3. Täällä ilmoittautuu toinen. Meillä vessasta puuttuu myös!
  Tuo puoliksi keltainen ja tuo oikean yläkulman rakeinen mustavalkoinen aah!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon koko päivän miettinyt että josko pistäisi jonkun näistä tilluuseen just sinne vessaan, olishan kiireessä varsinkin kiva tietää kauanko on vielä aikaa lotrata suihkussa…

   Poista
 4. Moikka Jasmiina, tiedätkö minkä valmistajan kelloja nämä ovat? Kiinnostaisi ostaa tuo keskimmäinen valkoisella reunuksella.
  Kiitos.

  terv. Nipa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! http://society6.com/wall-clocks?style=wall Tuolta sivuilta mä noita silloin kattelin, en tiedä onko enää kyseistä kelloa, mutta satoja muita on ;)

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!