Chrome - Link Select -->

tiistai 1. heinäkuuta 2014

miltei jokapäiväinen

Oivoi, taas on kulunut reilusti toista viikkoa viime postauksesta. Tässä välissä ollaan rakenneultrattu, käyty pohjoisessa reissussa, vietelty sadepäiviä töissä ja kotona torkkuen sekä tietysti hankittu vähän sitä sun tätä pientä ihmistä varten. Rakenneultrassa kaikki oli hyvin, sukupuolikin saatiin melko varmasti selville. Nyttemmin ollaan molemmat iloittu hytkyvästä masusta, kun siellä potkitaan melko ahkerasti. 



Vaikkei säät ihan kesältä tunnu, mansikat saa kesäfiiliksen aikaan, ollaan lähes joka päivä pilkottu mansikoita kippoon ja lorautettu kinuskia mukaan, ja raikkaan makea kesäherkku on valmis. Syssymmällä sama homma mustikoilla, ai että! Tulis vaan nyt niitä isoja lootia tuota mansikkaa, ettei tarviis pikkurasioissa ostella. 


2 kommenttia :

  1. Peukku rakenneultralle.

    Mä odotan, että tulisi edes muutama aurinkoinen päivä ja pääsisi itse mansikkapellolle pyllistelemään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin minäkin tuota itsepoimintaa, mutta selkä vihoittelee jo nyt, en edes uskalla kuvitella, mitä se olisi päivän mansikan poiminnasta mieltä, joten meen ja ostan mansikat, kunhan tulisivat kunnolla myyntiin. :) Aurinkoisia päiviä täällä kyllä odotellaan innolla, lauantaiksi on sellainen luvattu, toivottavasti lupaus pitää! :)

      Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!