Chrome - Link Select -->

sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

hei painetaan

Harsojen oston yhteydessä sain ajatuksen painaa niihin kuvioita, ettei olis perus tylsiä valkoisia. Mies innostui heti ajatuksesta ja oli mukana touhussa. Niin paineltiin ensin ostamaan värit ja vermeet, sitten väkerrettiin painomuotit sellaisesta superlon-paperista, mitälie oikealta nimeltään. Ompelin parit leggarit ja toisiin niistä painoin, rätit ja pari perusvalkoista bodya sai myös kuvioita ylleen. Tykkään ihan superisti tuosta niin onnistuneesta sulkaharsosta, josta ihan varmaan tehdään toinen painos erääseen vauvalahjaan. 

Tässä alimmassa kuvassa on muuten vaan ihan herkkuja Mainion(ei maksettu/sponsoroitu mainos), Marimekon ja Polarn o Pyretin vaatteita pikkuiselle. Kuten värivalinnoista ehkä päätellä voi, on tulokas mitä todennäköisimmin poika. Koetan silti välttää vain sinisiä ja vihreitä valintoja, vaan uskallan ostaa myös muita värejä. Joku ystävistäni heittikin, että saapahan teän koti väriä kun vauva tulee… 


17 kommenttia :

 1. Ihana sulka harso!! Voisitko joskus kuvailla vauvamasua, ne on niin kivoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Saas nähhä uskaltaudunko ikinä tänne pistämään vauvamahasta kuvia, mutta instagramissa seuraajat voivat saadakin vilautuksia.. :)

   Poista
 2. Ihania harsoja. Tuo palloharso on ihan supernätti.
  Täällä käytetään mustia itse värjättyjä harsoja.

  Värivalintasi ovat mielestäni neutraaleja. Meillä tavallaan kaikki värit ovat neutraaleja, koska käytetään tytöillä ja pojilla samoja vaatteita.. on pinkkiä, punaista, keltaista, valkoista, vihreää, minttua, sinistä, mustaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään myös! Ajattelin värjätä harsoja myös, värit vielä vähän mietinnässä, musta, harmaa ja vihree olis kivoja.. :)

   Niin munstakin nuo on melko neutraaleja, mutta ystävät sanoneet että melko poikavärit, että huomaa kumpi on tulossa… Oon kuitenkin pyrkinyt ostaan sukupuolivärioletuksia rikkovia vaatteita, oottelee tuolla punaisia ja oranssejakin vaatteita.. :)

   Poista
 3. Oih ihania! Minäkin tykkäisin nähdä vauvamasukuvia täällä ! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan, voin ainakin luvata, ettei paljaasta masusta tuu yhtään ainutta kuvaa, en näe niiden kuuluvan ns konseptiini… :)

   Poista
 4. Mitä tai millaisia värejä käytit? Meinasin joskus tehdä lahjaksi mutta aloin miettimään onko värit myrkyllisiä. Ja miten sait noin hienoja kuvia painettua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli Schjerning merkkistä TextilColor-väriä, kuulemma ihan myrkytöntä kun vain kiinnittää(silittää) kankaaseen kunnolla ja pesee ennen käyttöön ottoa ylimääräiset värit pois. Kuvat sain ensin hyvät muotit tekemällä, sellaisesta softiksesta ja kokeilemalla.. :)

   Poista
 5. Ihania! Mä tein samallaiset ristileggarit pojalle ku se oli vauva :) mistä tuo vihreä kangas vai ootko ite värjänny? Oon ettiny just samaa vihreetä eikä oo löytynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ristileggarit on ihan mun lempparit, tykkään valtavasti kanssa tuosta vihreän sävystä! Se on isännän vanha tpaita, josta tein leggarit. ;)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Eikös, onneksi taitava mies osasi leikellä juuuri oikeanlaisen muotin! :)

   Poista
 7. Tulipa hauskoja harsoja ja nuo vaatteet ovat ihanan näköisiä myös. Minä tykkään pukea meidän pojat "ei-poikamaisiin" väreihin myös, eli mahdollisuuksien mukaan keltaisia, ja punaisia sekaan, vaikka varsinkin isommille pojille on tarjolla paljon harmaata, tummansinistä ja vihreää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munstaki tosi kivoja! Sama täällä, yritän välttää ''pojalle sinistä ja tytölle punaista'' ajattelua, onneksi mies on ihan samoilla linjoilla. :) Onneksi nykyisin myydään myös värejä toisinpäin…

   Poista
 8. Mahtavia! :) voi että ku ite ois tajunu tuon painamisen.. anton&ninasta löysin ruskian sävysen harsopaketin.. oli sielä perus punanen ja sininenki.. prismasa oli kans jottai kuviollisia.. vaa ei nui hienoja! :) oikee mukavaa odotus aikaa! :) nauti siitä! :) se pikkune mullistaa sitte koko elämän lopullisesti.. vaa on se ihanaa♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eikö enää ole ajankohtaista rättiaika? Ainahan pari voi painaa, vaikka lahjaksi :) Minäkin etsin ja löysinkin kuviollisia harsoja, mutta kaikki oli jotenkin pliisuja ja kliseisiä niin päätin painaa itte. Odotusaika onkin ollut melko nautinnollista, ei juuri oireita oo ollu, ja jos onkin, niin melko helppoja oireita. Ei silti malteta oottaa että pieni syntyy! :)

   Poista
  2. Ei ainakkaa nyt oo tarvetta rätteile. Mukavalta kuulostaa sun odotus! :) ei sitä malta.. äkkiä se mennee.. varsinki syntymän jäläkee eka vuosi..

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!