Chrome - Link Select -->

perjantai 18. heinäkuuta 2014

lemppari kulma ja ja

Oon aivan unohtanu esitellä meän uudehkon tulokkaan. Kotiin saatiin vihdoin vanhan nahkaisen sohvan tilalle oikea sohva. Kahden väliaikaisen jälkeen. Tämä on ainakin pidempi väliaikainen. Valkoiset päälliset olis nannaa, tummanharmaa imee sen vähäisenkin valon tuosta huoneesta. Samoten tuolien musta keinonahkapäällys harmittaa, miksi en päätynyt valkoiseen taannoin. Noh, mennään nyt näillä. Kotihankinnat on vauvahankintoja vähäpätöisempiä juuri nyt, ja keskitämmekin kaiken rahan toisaalle. Sohvankin hankimme jokin aika sitten ystäviltä muuton tieltä oikein edukkaasti. 

Mun lemppari kulma koko kodissa on tuo yllä näkyvä näkymä. Voisin istua sitä vastapäätä olevassa tuolissa kauan ja vielä kauemmin tuijottaen siitä avautuvaa näkymää olohuoneen nurkkaa kohti. Toki kyseiseltä tuolilta on hyvät näkymät myös vierashuoneeseen, makuuhuoneeseen ja eteiseen. 

3 kommenttia :

 1. Jos tuo on ikean karlstad- sohva, niin siihen maksaa valkoinen päällinen 49e. Mutta se on kyllä niin valkoinen, ettei kauaa voi olla valkoinen ;)

  Kaunis huone ja kauniita huonekaluja. Itsekin tuskailen tuon meidän tumman sohvan kanssa..kun on sellainenkin valonimijä. Seurailen itseäni, kuinka kauan kestän sitä ostamatta uutta vaaleampaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri sehän se on, ja sitä justiin vaan mietin että kuinka kauan on valkoinen. Jos löytäisin hyvät kangassuoja-aineet. Ja eihän tuo tosiaankaan paljoa kustanna. Myös valkaisu voisi toimia jos likaantuu… Pohdintaa pohdintaa… :)

   Tumma sohva on kyllä inhottava, varsinkin muutoinkin pimeässä huoneessa.

   Poista
 2. Sanotahan näin että valkoinen on varsin helppo pitää puhtaana. Pesu, kloriittia tarvittaessa(norm valkopyykkijauhekin riittää!) niin hyvä tulee! Jos tulee vaikeita tahroja, vanishia niihin ennen pesua. Toimii. Ja vielä kaiken kukkuraksi,kesällä auringossa kuivattaminen, Se vie ne vimpatkin tahrat. Mihinkään värilliseen,edes beigeen tmv vaaleaan,tummempiin puhumattakaan, ei oikein uskalla käyttää tahranpoistoainetta, kloriitista puhumattakaan!

  VastaaPoista

Kirjoitahan sana tai useampi!