Chrome - Link Select -->

torstai 3. heinäkuuta 2014

mini-ihmistä varten

Bestå lisääntyi, jo muutama viikko sitten. Kävimmä hakemassa mini-ihmisen vaatteita ja muita tykötarpeita varten lipaston. Vetimetön oli ihan ehdoton, pomppusalpoilla, niinkuin viereinen kaappikin. Kaappi laskettiin maan tasolle, näytti liian typerältä seinällä, ja lipasto vierellä lattian tasossa. Mietteissä ja etsinnöissä on molempiin pyörät, taikka korkeahkot (n 15cm jalat), katsotaan kumpiinko päädymme. Lipasto on saanut jo täytettä vaikka kuinka, mutta vielä mahtuu… 

Kehystin Luona In:in käärepaperin, jossa oli pari Mainiota vaatetta minille. Aarikan lelu on kirpparilöytö, auto on Ikeasta ja pupu äitin antama Pentikin pehmo. Niin maailman ihaninta shoppailla pienenpieniä vaatteita, leluja, tarvikkeita ja kaiken maailman juttuja pientä varten. En olis osannut arvatakaan. 8 kommenttia :

 1. Mä juuri ostin Bestån mun minin huoneeseen! Se on vaan niin toimiva :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuo on niin hyvä valinta, toimii ku unelma ja on niin ajaton ilmeeltään, että kyllä kannatan! :)

   Poista
 2. Tuo taso ja lipasto on tosi kivan näköinen noin. Meilläkin on paljon bestå-sarjaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, tykätään niistä noin. Olis pitänyt ottaa kuva kun taso oli vielä seinällä, mutta unohtu siinä hässäkässä. Bestå mukautuu niin moneen kotiin ja sisustukseen, tykkään siitä juurikin sen vuoksi :)

   Poista
 3. Saanko udella mitä kokoa tuo uusi Bestånne on? Ja onko siis aukeavilla ovilla? Näyttää niin kivalle. Itsellä mietinnässä esikoisen vaatteille jonkinlainen kaappi, ja tuossa se taitaa olla.
  t:Viivu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai, korkeampi kaappi on siis 128x60x40 ja kokonaan aukeavilla laatikoilla, kun taas matalampi on 120x40x38 sivuille aukeavilla ovilla. Molempiin on saatavilla vaikka mitä vaihtoehtoja, joista IKEAssa paikan päällä on kaikki vaihtoehdot esillä muistaakseni jonkunlaisessa kyltissä tms. Toivottavasti oli apua näistä mitoista! :)

   Poista
 4. Hei!
  Olisin kysynyt, että onko teillä oikeasti kokonaan ulosvedettävät laatikot ponnahdussalvoilla? Itse ostimme saman setin ja ne eivät sovikaan yhteen. Eli, kun kahvoja emme halua, on meidän vaihdettava laatikot niihin rimpuloihin missä ei ole hidastinta.
  t: Viivu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Viivu!
   Kolme alimmaista on juuri noilla ulosvedettävillä laatikoilla, ja sopii kyllä! Iski piheys sillon niin siksi kaksi ylintä ei ole, mutta nekin oomma aikonu vaihtaa kun on tosiaan niin rimpuloita. Aika hassua jos teillä ei sovi yhteen ja meillä sopii? :o Kysyittekö IKEAssa apua? Me nimittäin kysyttiin ja saatiin sopivat laatikot, en tiedä olisko ollut edes muita vaihtoehtoja, mutta varmuuden vuoksi kysyttiin apua. :)

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!