Chrome - Link Select -->

torstai 19. kesäkuuta 2014

se on meillä kylässä vaan

Ehkä maailmankaikkeuden kaunein syöttötuoli. Tulevaan mummolaan se on menossa, on meillä vaan käymässä, kunhan pohjoisemmas joku sen joutaisi ajaa. On niin sievä että. Kelpais jäädä meillekin. Mieskin on tässä asiassa samaa mieltä, ehkä siis vuoden päästä metsästämme tätä kuumeisesti myös meille. Kyseessähän on siis Artekin 616 syöttötuoli, jonka on suunnitellut Ben af Schultén vuonna 1965. 

Antakaa anteeksi laiska kuvailuni, tämäkin on puhelinlaatua, eikä edes sitä parhaimmillaan.

Nyt toivotan teille kuitenkin rentouttavaa ja rauhallista keskikesän juhlaa, vaikkei sää niin keskikesäinen olekaan. Met lähtään mökkeilemään ja otetaan iisisti. 

13 kommenttia :

 1. Tuo on kyllä niiiin herkku! mulla tulee oma lapsuus mieleen ku meillä kotona oli tuo. Itekki tuosta haaveilen, vaikka ei kyllä mikään turvallisin vaihoehto ole. Meillä P kaatunut tuolla kaksi kertaa ja muilta olen kuullut myös samaa. Tuosta on niin helppo potkaista jaloilla pöydästä vauhtia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin korviin on kantautunut huhut epäturvallisuudesta, itsellä ei tietysti kokemusta, mutta haaveilen siitä silti :))

   Poista
 2. Joo ihan täydelinen. Mutta kun ei raaski.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, pitää tovi säästää että raaskii… Ei ihan noin vaan voi ostaa.

   Poista
 3. Oi mikä ihanuus! Kelpais mullekin. Mukavaa juhannusta sinnekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan, täällä ollaan jo alettu omaa etsimään, toivottavasti löytyis. :)

   Poista
 4. Tuo on kyllä tosi kaunis syöttötuoli! Nythän teillä on hyvää aikaa metsästää, kun tiedätte mitä haluatte. Ihanat juhannukset!

  VastaaPoista
 5. Löysitkös jostain käytettynä? Missä hinnoissa käytetyt liikkuvat? Meillä ihan uutena ko.tuoli ostettu eikä ole kukaan kolmesta lapsesta koskaan sillä kaatunut. Periaatteessa kaikilla tuoleilla lapsi saa itsensä kaatumaan kun potkaisee seinästä tai pöydän reunasta tai mistä vaan vauhtia.
  Mutta vaikka tossa artekin syöttötuolissa seisoo ja heijaa ja riehuu, niin eipä ainakaan meidän villissä menossa ole ikikuunapäivänä kaatunut. Eli perusmeinigin kestää kyllä :) Toki jos haluaa kaataa, niin lapsihan kaataa ihan mikä tahansa tuolikuninkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, käytettynä äiti sen tori.fi:stä löysi, mitä oon itse katsellut niitä harvoja jotka käytettynä ovat myynnissä, ovat 150 molemmin puolin. Kuvan tuoli siis meni äitille, jos omastasi olet luopumassa, ota yhteyttä vaikka sähköpostitse, olen erittäin kiinnostunut! :))

   Oon samaa mieltä, kyllä jokaisella tuolilla lapsi saa itsensä kaatumaan, jos niikseen tahtoo.

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Sanos muuta, oikea syöttötuolien kuningatar! :)

   Poista
 7. Tämä on niin upea! Pari kuukautta takaperin ystäväni löysi ihan sattumalta kyseisen syöttötuolin tori.fistä ja ihan naurettavan halvalla..

  VastaaPoista

Kirjoitahan sana tai useampi!