Chrome - Link Select -->

sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

täällä ollaan

Huh mikä tauko on ollu, pahoittelut siitä. Täällä sitä ollaan hyvissä voimissa. Viime viikko meni kotikotona äitiä auttelemassa, viikonloppu juhliessa ja kyläillessä. Nyt tällä viikolla uusi työ on vienyt kaikki mehut tästä rouvasta. Viikonlopun vietimme miehen suvun mökillä, koitettiin nollata akkuja. Lähtiessä poimin mökin pihasta kimpullisen kieloja. Kauniita kukkia kerrassaan, kaupanpäälle saatiin ihana tuoksu. 

Vihdoin huomenna saadaan puhdas ja uusi, toimiva ikkuna makuuhuoneeseen, ollaanhan sitä jo kuukausi tolkulla odotettu. Torstaina työmiehet kävi katsastaan asunnon ja suunnittelemassa miten ne sen aikoo vaihtaa, ja huomenna on toiminnan vuoro. En malta oottaa sitä, että ikkunasta näkee moitteettomasti ilman usvaista likakerrosta ulos. 

4 kommenttia :

 1. Kauniit kukkaset! Huippu et saatte uuden ikkunan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kielot on ihan huikeita, ja ikkuna oli odottamisen arvoinen! :)

   Poista
 2. Välillä on lyhyempiä, välillä pidempiä taukoja. Se on elämää :) Äärettömän kauniit kuvat olet ottanut, wau! Hienoa myös että vihdoin uusi ikkuna on (jo ehkä saapunutkin) tulossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on, ihana että suurin osa lukijoista ymmärtää tauot. :) Kiitos kuvakehuista, tämä amatööri valokuvaaja on otettu! :)

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!