Chrome - Link Select -->

perjantai 28. marraskuuta 2014

tämän vuoden joulukalenteri

Mullapa on ihania siskoja. Vauvaa katsomassa ollessaan nämä kyselivät mistä karkeista tykätään ja mun ihmetellessä tokaisivat vain jotain jouluisesta ylläristä. Minä siinä äimänkäkenä oottelin ja jännäsin kun lupasivat laittaa ristiäisiin vanhempieni mukaan tuon yllärin. Juuri kun olin tuskastellut että minkälaisenhan joulukalenterin tänä vuonna väsäisi. Ei tarttenut, kun ylläri oli justiin se joulukalenteri. Vähän kurkin sisään ja mun lempparikarkkeja ainakin on purkeissa. 


Olivat keksineet kierrättää pilttipurkit. Etiketit poissa ja tilalle sieviä mustavalkoisia kartonkeja, kannet maalaukseen ja päälle numerotarra! Naru on kieputettu jokaisen purkin kaulaan ja päälle solmu, että pysyy. Ihan huippu, niin helppo mutta kekseliäs toteutus! Kiitos vielä rakkaat! Hakattiin naulalla se tuohon toiseen pariovista kiinni. 

19 kommenttia :

  1. Vastaukset
    1. Sanos muuta! En oo ainakaan ite tälläsiin törmänny. :)

      Poista
  2. Onpa hauska idis! Ja hienoa kierrätystä.

    VastaaPoista
  3. Tosi ihana!. :) kivoja siskoja!

    VastaaPoista
  4. Vau ihan huippu ,ihania siskoja sulla! :) mutta ihan yhtään asiaan liittymättä:sulla on vissiin lifefactoryn pillikorkillinen lasinen juomapullo? Minkälainen ollut käytössä? Voiko pulloa pitää esim repussa mitenoäin tahansa vai vuotaako pillikorkki? Itse on miettinyt tuon hommaamista kun ei innosta juoda muovipulloissa pahanmakuiseksi tulevaa vettä ja tuulee niistä muoveista kai ihan myrkkyjäkin veteen. Tuo pillikorkki nimenomaan houkuttelis ,mutta jos ei pidä vettä ollessaan ylösalaisin ei sovi mun käyttöön . Sitten vielä semmonen : mikä koko sulla on ? Ootko kokenu hyväksi? Ku mietin ite että onko se isoin vähän liian iso ja hankala mutta riittääkö keskimmäisen koko :D kiitos tuhannesti vastauksista jo etukäteen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan huippuja! :)

      Meillä on molemmilla, mulla ja miehellä nuo pillilliset. On olleet kyllä ihan loistavat! En oo huomannut ainakaan vaikka laukussa on pyörinyt miten sattuu, että olis valskannu, mutta sitten kun ensimmäisen kerran vaakatasossa olemisen jälkeen avaa pillin, sieltä joskus ryöpsähtää vedet syliin, mutta siihen osaa varautua tunkemalla pillin suuhun jo avatessa.. :D Koko on molemmilla 650ml, ja meille tosi passeli, aika nopeaa se lenkillä hupenee, mutta ei kuitenkaan enempää tartte, ja isompi vois olla jo liika painava kuljetettava. Pienempi olis meille auttamatta liika pieni, kun puolen litran pullot aina tuppaa loppumaan ennen aikojaan. Tietty tuo 650ml on myös melko möhkäle, mutta ei oo meitä haitannut. :)

      Poista
    2. Huipulta kuulostaa! Kiitos paljon:) taitaa mennä joululahjatoivelistalle :)

      Poista
  5. Huikeita siskoja sulla! Ai että, miten jännää avata joka aamu uus purkki. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanoppa muuta! Ihan huippu, kun joka aamu ollut nyt purkeissa karkkia ja joku jouluruno taikka -laulu! :)

      Poista
  6. heippa, osaatko sanoa, millä maalilla kannet on maalattu? Jos on ollut valkoista spraymaalia, niin onko ollu akryylimaalia vai jotain muuta, ja miten monta kerrosta on pitänyt laittaa? =)

    VastaaPoista

Kirjoitahan sana tai useampi!