Chrome - Link Select -->

sunnuntai 30. marraskuuta 2014

jouluvalovinkki

Onko enää olemassa jouluvaloja? Vai onko ne nykyisin kausivaloja, talvivaloja tai muita vähemmän jouluvaloja? Jokatapauksessa, löysin ihanat sirot jouluvalot, joista haluaisin vinkata. Omani ostin Hong Kong -tavaratalosta, mutta uskoisin näitä löytyvän muualtakin. Oikein edulliset, 16,90€, olivat. Kaunis kuparinen lanka, jossa sirot led-valot. Kuparilangan ansiosta saa muotoiltua haluamalla tavalla, omani ''kiharsin'' kiekuralle peilin ympärille. Pakkauksessa luvataan valojen kestävän myös ulkokäyttöä. Merkki on Finn-lumor ja 80-ledinen naruon nelisen metriä pitkä. Valo näissä on kauniin puhdas valkoinen, mutten saanut oikein hyvin sitä tallennettua kuviin.
8 kommenttia :

 1. Sirot ovat kyllä, kauniit :) Ja niin, kausivaloja ne melkein taitavat nykyään olla ;)

  VastaaPoista
 2. Onpas kivat. En ole huomannutkaan, että on olemassa kuparilangallakin olevia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mullakin ihan sattumalta osuivat silmään, en edes ollut valoja ostamassa, mutta pakkohan nuo oli koriin napata! :)

   Poista
 3. Onpa kaunis! Kiitos vinkistä :). Itse pidän niitä nimenomaan kausi- ja tunnelmavaloina, enkä pelkästään jouluvaloina.

  VastaaPoista
 4. Hei sulla oli joku ihana kantoliina sun instakuvassa.saisko siitä lisätietoa?
  -eve

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se oli kotikotona, äitiltä lainasin, Babylonian Tricot Slen. Hyvältä tuntui ja päätin itselle hankkia saman. :) Mustana tietty ;)

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!