Chrome - Link Select -->

maanantai 24. marraskuuta 2014

lahjuksia

Poika sai mitä ihanimpia ristiäislahjoja! Oon itse niistä niin innoissaan, ootan jo että poika kasvaa niitä käyttämään! Tavaralahjoina en tahtonut mitään perus kummilahjoja, hammasrasioita, sormuksia, hopealusikoita ja mitä näitä nyt on… Silti annoin vapaat kädet kaikille, jotka lahjatoiveita kyseli. Esittelen muutamia; 
 Marimekon puupalikat on huikeet, kuinka ihanat! Nää on ainakin mun mieleen! Sitten saimme oivan tavan ikuistaa vauvan ensimmäisen vuoden kuvina. Tuosta on kiva kattoa kuinka näkö on muuttunut kuukausittain. Design Letters astiat on ihanat, ja ihan varmaan tulee käyttöön, kun niiden aika on! Sophie-kirahvi vinkulelun ja purulelun hän sai myös, toivotaan että purulelusta on apua hampaiden tulon aikaan. Näiden lisäksi tuli vaatteita, lahakortti taulun teettämistä varten ja vauvalahjat vielä näidenkin lisäksi. Kaikki on ollu niin mieluisia ainakin tälle äitille! 

8 kommenttia :

 1. Ihania juttuja pieni saanut! ☺

  VastaaPoista
 2. Tosi hyviä lahjoja poika saanut, kaikki oisin voinu meijänki pojalle ottaa! :)

  VastaaPoista
 3. Noi palikat on kyllä niiin hienot, vois vinkanta niistä jollenkin sitten vaikka meidän pojun ristiäislahjaksi :) Mä en kanssa oo oikeen noiden perinteisten ristiäislahjojen ystävä, musta ne on niin turhia ja ei edes kovinkaan hienoja yleensä esim nää kaiverrettavat lusikat ja purnukat. Tietysti jos joku sellaisen haluaa vartavasten ostaa, niin enhän mä pahakseni pistä, mutta musta on olemassa niiin paljon muitankin vaihtoehtoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muta sano, vinkkaa ihmeessä! Perinteiset lahjatkin on ihan jees, nyt kun niitä on vähän päivitetty modernimmiksi, mutta silti nää oli niiiin kivoja!

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!