Chrome - Link Select -->

torstai 6. marraskuuta 2014

kymppitonnin haaste

Sain Kaksin kaksiossa -blogin Lauralta haasteen liittyen tuohon viimepostauksessa olleeseen haasteeseen. Tartuin siihen oitis, suurena haaveilijana tätä oli ilo tehdä. Näistä nyt nuo eteisen jutut vaan olis oikeasti tarpeeseen, kun yritämmä saada eteistä toimivammaksi. Vielä on vähän auki ratkaisut sinne, ja kymppitonni olis oiva potkaisu pyllylle senkin suhteen. Uusi pyykkikorikin olisi tarpeen. Matot ja muut hömpötykset oli vaan rahan kuluttamista, kun muualle en keksisi niitä pistää, ruokailuhuoneen tuolit vaihtaisin myös oitis Artekin kuuskutosiin! 


"10 000 euroa sisustusrahaa-haaste!
Olet osallistunut Suomen kaunein koti-ohjelmaan ja kotisi on katsojaäänestyksellä valittu Suomen kauneimmaksi. Voiton myötä olet lunastanut muhkean 10 000 euron sisustusrahapotin uusien haaveiden toteuttamiseksi. Kerro millaisiin haaveisiin sijoittaisit summan? Haaveile & unelmoi! 

// Linkitäthän haaste-tekstisi Kaksin kaksiossa-blogiin." 

Näihinkään, vaikka kuinka yritin, en saanut kulumaan ''kuin'' vajaat 8 000 euroa. Loput voisin käyttää tuosta summasta ''oikeaan'' taiteeseen, jos sellaista oikeaa ja väärää edes on, mutta tietänette mitä tarkoitan. Kauan oon jo selaillut taidelainaamon sivuja, ja ihaillut kauniita öljyvärimaalauksia ja mustavalkoisia grafiikkatöitä.

2 kommenttia :

  1. Ihana tuo lause loppuosassa: "kuin" vajaat 8 000 euroa :D Haha! Ihania haaveita ja hillityt, mahtavat sävyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Niin, vaikka kuin yritin, niin en saanut koko summaa käytettyä :'D Toisin varmaan kävis jos oikeasti se raha olis tässä, menis hetkessä että heilahtas vaan! :)

      Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!