Chrome - Link Select -->

keskiviikko 5. marraskuuta 2014

punaisen maton paikka

Sain jo tovi sitten White Stories-blogin Idalta punaisen maton haasteen, joka on alunperin lähtöisin Luumutar-blogista. Haastehan menee näin: Kuvaa kodistasi se paikka, johon sinä laittaisit punaisen pyöreän maton, jos esittelisit kotisi ohjelmassa Suomen Kaunein Koti. Kuvaa ensin paikka, mihin maton laittaisit. Ota sen jälkeen kuvia eri suuntiin, tai siihen yhteen mieluisaan suuntaan vähän kuin matolla seisten. Voit myös perustella valintasi. Mun punainen matto sijoittuisi vierashuoneen ja olohuoneen välisen oven kynnykselle, siitä useasti tsuumailen olohuoneen ja makuuhuoneen suuntaan, ja pidän näkymästä kovin. Perusteluita en osaa antaa sen kummemmin. 

Tässä samalla voin esitellä uusimman ''huonekalun'', tuon iki-ihanan Leander-kehdon, jonka mun vanhempani meille ystävällisesti toivat. Kehdosta tykkää niin äiti kuin poikakin, joka nukkuu siinä pitkiä pätkiä rauhallisesti kehdon keinuessa hiljakseen. Yötkin meillä nukutaan tuossa, ja siksi sijoituspaikaksi valikoitui sängyn jalkopääty, josta äiti voi helposti nostaa pojan yölläkin syömään ja takaisin, sekä kiikutella kehtoa sievästi jaloilla jos vauhti on liiaksi hiipunut. Siellä se poika kuvien oton aikanakin unipussiin kääriytyneenä tyytyväisenä unissansa tuhisi. 

2 kommenttia :

  1. Moikka! Muistaakseni joskus kirjoitit, että teidän sänky(tarkoitan siis runkoa), on ostettu ikeasta? Muistanko oikein? :) On kyllä tosi kivan näköinen! Itse tässä etsin juuri jotain tuon tyylistä, ja tuli mieleen että muistaisitko tuon tuotteen nimeä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Oikein muistat, ikeastahan tuo, on se kaikist halvin 140cm sänky, nimeltään FJELSSE. Me ollaan jätetty sängyn pääty pois, ja maalattu alunperin mäntyinen runko valkoiseksi. Tykästyin tuon simppeliyteen, mutta onhan tuo vähän pieni, joka ei kyllä meitä haittaa! :)

      Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!