Chrome - Link Select -->

tiistai 3. marraskuuta 2015

keittiötä

Havahduin eräs päivä yhteen tosiasiaan. Enpä oo täällä meidän valmista köökkiä esitellytkään. Onkohan teistä kukaan sitä kaivannutkaan? No mutta ny tulloo. Keittiömme on siis Kvikin mallistosta, Mano-sarjasta. Halusimme vähän kaappitilaa, mutta maksimoimme säilytystilan ottamalla erikoissyvät ja erikoiskorkeat laatikostot. Taso on Kvik Touch, Nero Ingo, ihana samettinen laminaattitaso, mattapintainen, johon ei jää sormenjäljet. Ja kaiken lisäksi niin kivan ohut! Edelleen tykkään kaikista valinnoista, eihän näistä ole kuin puoli vuotta! Niin yksinkertainen, mutta mustat koneet ja taso antaa hyvin särmää ja näyttävyyttä. Etenkin String-hyllynurkka on mun lemppari näkymä keittiössä. Astianpesukone on altaan ja korkeankaapin väliin integroitu, ja sen ovi on vielä(kin) säätämättä. Meillä mahtuu näihin ihan tarpeeksi hyvin astiat ja muut tavarat, toki maljakoille ja kynttiläjutuille laitoin sen hyllyn tuonne, ja haluaisin vielä pienen vitriinin noille kaappien päällä oleville jutuille siihen hyllyn alle. Ehkä sekin pitää tehdä itse kun sopivaa ei tunnu löytyvän. 

21 kommenttia :

 1. Aika hauskaa, meillä on viime talvena rempattu keittiö ja hyvin samanlaisilla valinnoilla mentiin. :) Alakaapit tosin eivät ole Manoa, vaan olikohan Veda skarpeilla mustilla vetimillä. Onko teillä tuo taso pysynyt hyvänä? Mä olen siihen vähän pettynyt, tuntuu että kaikki vesiroiskeet ym. jäävät näkyviin vaikka pyyhkisi heti. XXL-laatikot taas ovat ihan mahtavat, noihin kun tottuu niin tavallisen kokoiset ovat ihan minejä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jopas sattui! Tasot on kyllä pysynyt hyvänä, noin kerran viikossa hinkkaan ne pesuaineen kanssa, niin siinä lähtee 'pinttyneemmätkin' liat, muutoin päivittäin putsailen paikkalikoja ja koko tasoa. Ja niin samaa mieltä XXL-laatikoista, en vaihtaisi, ja ehkä seuraavaankin on pakko saada nää! :)

   Poista
 2. Voi että on kaunis keittiööö! Love it!

  VastaaPoista
 3. Tosi tyylikäs keittiö! Hienosti olette osanneet yhdistää modernia ja kodikkaan rentoa meininkiä :) Oletteko muuten ollu tyytyväisiä tuohon syöttötuoliin, onko se tukeva? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vieläkö mikron sais piilotettua niin olis melko bueno! ;) Syöttötuolista tuli justiin postaus ulos, kurkkaappa ;)

   Poista
 4. Mitä materiaalia välitila on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välitila on ihan vaan maalattu kosteuden kestävällä maalilla. On pysynyt hyvänä, tietty meillä altaan ja lieden takana niin paljon tilaa, ettei seinään hirveästi roisku eikä sitä joudu alituiseen pyyhkimään, etten välttämättä normisyvyisen tason taakse laittaisi, mutta meillä taas toimii tosi hyvin. :) Ja maalin sävy on Tikkurilan Laasti, X487 :)

   Poista
 5. Hei, kerrotko tarkemmin niistä tasoista? ..meille on tulossa 2cm vahvuisena valkoinen laminaattitaso. Juurikin semonen satiinipinta johon ei sormenjäljet jää. Mutta jääkö siis siihen kaikki muut roiskasut helposti ja onko puhtaana pitäminen vaikeaa? Vrt tavalkinen tado mihin aik oot tottunu? Ois tosi kiva jos vastaisit. Jännittää niin palhon tää valinta kun en missään oo tavannu ennen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, just laitoin uuden postauksen ulos, jossa tasosta enempi tietoa.

   Poista
 6. ...niin ja todella nättiä!!! Tykkään!

  VastaaPoista
 7. Hyvältä näyttää!! Mustavalkoinen on kyllä aina tyylikäs valinta, ja tietty helposti muokattavissa myös värillisempään suuntaan. :)

  VastaaPoista
 8. Mikä on tuo tsydeemi, jossa sulla roikkuu tuo keittiöpyyhe? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tukholman reissulta toin tuollaisen hmm pyöreän esineen, joka tarralla on kiinni kaapissa ja edessä siinä kumi, joka on leikattu tähdenmallisesti auki, johon työnnetään keskelle pyyhe ja pysyy. SINI-tuotteella näitä on myös, mutta vaaleansinisenä :D Mikähän lie pyyhkeenpidike nimeltään....

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!