Chrome - Link Select -->

perjantai 6. marraskuuta 2015

uusvanha syöttötuoli

Tarkkasilmäset varmaan hoksas edellisestä keittiöpostauksesta yhden uuden kapistuksen meillä. VIHDOIN yli vuoden metsästyksen jälkeen löysin mun unelmien syöttötuolin valkoisena, tarpeeks läheltä ja tarpeeksi edullisesti. Kyseessä on siis Artekin syöttötuoli 616, jonka valmistus on lopetettu. On kannattanu toria ja huutonettiä selata. Tää yksilö on alunperin ollut punainen, ja maalattu valkoiseksi. Ehkä hiukan huono maalipinta kainostellen pyytelee maalaamaan hänet uusiksi, ja tartunkin ehkä toimeen myöhemmin. Mutta on se vaan ihana! Ja meän vauva pysyy siinä ilman vöitä taikka valjaita melko hyvin, vaikka hyörii ja pyöriikin. Eikä mulla oo es menny siihen pyörimiseen hermot. Kun aiemmassa syöttiksessä sen tosiaan sai köytettyä melko tiukasti yhteen asentoon... 

Joku kerkesi kysymään tuosta kokemuksia, niitä ei vielä viikon jälkeen hulluna ole, mutta ei keiku eikä oo poika sillä itseään ympäri saanut, joten tähän mennessä oikein hyvä ollut meidän käytössä! 

8 kommenttia :

 1. Tää on niin kivannäkönen syöttötuoli! Mutta sen verran hoitoperheissä on kokemusta karttunut, etten meille kuitenkaan jaksanut etsiä. Niiden sisäpuolen rakojen puhdistus ois ollu mulle liikaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös oo, ja varmasti puhtaanapito on oma hommansa, mutta kaikella on hintansa ;)

   Poista
 2. Voi että, nää on niin ihania syöttiksiä. Hyvän löydön olet tehnyt!

  VastaaPoista
 3. Tää on niiin ihana! Mikä malli/merkki tää kauneus on? :) Passaa loistavasti artekin kans saman pöyvän ääreen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Artekin 616 syöttötuoli on, tuotanto lopetettu. unohdin sen mainita tekstissä. ;)

   Poista
 4. No siis mikä sattuma! Tätä samaa kyseistä yksilöä havittelin minäkin, mutta olitkin kerennyt sen jo varaamaan :) Ihana on, ei voi muuta sanoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! Sattupas kyllä! No toivottavasti löydät pian teillekin tuolin! :)

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!