Chrome - Link Select -->

sunnuntai 29. marraskuuta 2015

oi jouluherkut

Ollaan jo hyvissä ajoin alettu syöpöttelemään jouluherkkuja, ja Valtokin niistä on saanut osansa, piparit maistuu kovin ja torttujakin on syönyt niin, että hillot on hiuksissa asti. Glögi on mun heikkous, sitä menee litra tolkulla aina syys-lokakuusta sinne helmikuuhun, että hups vain... Tänävuonna perinteisten tähtitorttujen sijaan olen tehtaillut sydäntorttuja. Vaatii vähän enempi askartelua, mutta ihanat ja normitorttua pienemmät. 
Ja hei, on eka adventti, ja mun adventtikynttelikkö on jossain kellarin uumenissa. Kuinkas näin pääs käymään? Ihanaa adventtia ja tästä se joulunodotus alkaa kunnolla! 

7 kommenttia :

 1. Annatko tosiaan sun vuoden ikäiselle lapselle noin vain torttua ja piparia? Tokihan se varmaan lapselle maistuu, mutta yksivuotias on kyllä ihan liian pieni syömään tuollaisia, maistaminen on tietysti asia erikseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuule, ei se niitä niin ruoaksi asti syö, että niistä kovin haittaa on. Tortusta mahaan asti päätyi ehkä 1/8 ja piparista alle puolet. Että noin vain.

   Poista
  2. Onpas tuossakin kauhistelun aihe😄 piti oikein miehellekin lukea tuo kommentti että kaikkia ne ihmiset oikeesti täällä blokeissa kehtaa kommentoida😀 kovin on vähäiset kauhistelun aiheet.

   Poista
 2. Kyllä yks vuotiaalle voi jo jouluherkkoja maistelluttaa :) Kuhan se ei oikeaa ruokahalua vie pois! Ja uskon kyllä että Jasmiina osaa huolehtia lapsensa ruokailusta, joten anna vaan pikkuisen nauttia joulusta niinkuin me muutkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kun puolustat, vaikkei niin puolustelemista ollutkaan :) Kiitos tästä kommenttista! :)

   Poista
 3. Ihanaa Joulun odotusta teille! Sun blogia on kyllä kiva seurata 😊 Valtokin on niin komea miehenalku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinne! Kiitos paljon ja Valto on ihana! <3

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!