Chrome - Link Select -->

sunnuntai 15. marraskuuta 2015

se jiillä alkava sana

Kyllä on jo joulu mielessä! Saisi  tulla jo lunta ja pakkasta niin se pysyisi maassa. Vähän on jo joulufiilistelyitä aloitettu, glögiä ja piparia, torttujakin, on maisteltu harva se päivä. Joulukalenterit ja suklaat on vielä toistaiseksi jätetty rauhaan, mutta eiköhän nekin kohta pompi kuvioihin. Haastetta joulukoristeluihin tuo pieni taapertaja, joka kiipeilee jo kovin, ja vetelee koristeita sitämukaa ikkunalaudoita tms kun mamma niitä sinne asettelee. Kynttilät on ihme ja kumma pikku herra jättänyt rauhaan, vähän aina säikähtää ja kahvahtaa niitä, eikä koske. Hyvä niin! Kokosin tähän postaukseen viimeisten joulujen koristuksia, joista oon hakenu inspistä. Vähän koitan kuitenkin niitä muuttaa tänne sopivammaksi. 

Joulu 2012 oli ehkä liika punainen nyt ajateltuna. Punainen kuitenkin ripauksena kuuluu jokaiseen jouluun, myös tämän vuotiseen!  
Vuoden 2013 joulu oli hyvin maltillinen, en muista juuri koristeita ostelleeni ja ripustelleeni. 
Viime joulu, 2014, on tietysti nyt ajateltuna kivoin, näin koristeiden puolesta ainakin. Kaikki näistä voisin nytkin esille ottaa ja aionkin. Piparikylä lasikuvun alla on tänäkin vuonna tehtävälistalla, ja tänäkin vuonna aion valaa itse kynttilöitä ja tuoksuttaa ne joulun tuoksuihin. 


Tänä vuonna joulu saa uudet raamit uudesta kodista, mutta kun tänäkään vuonna emme joulua täällä vietä, niin melko maltillinen aion olla. Mutta saako jo aloittaa? Mitäs mietteitä teillä on joulusta? 

8 kommenttia :

 1. J-sana on kiva sana. :) Aivan ihana tuo piparikylä, laitathan uudesta versiosta kuvan heti kun se valmistuu! <3

  VastaaPoista
 2. Just äsken kuuntelin joululauluja ja selailin viime vuotisia joulukuvia. Oon jo jonkin aikaa mietiskellyt joulukoristeita, mutta en oo mitään ottanut vielä esille, kohta vois kyllä jotain pientä alkaa jo viritellä :) Ihanalta näyttää teidän menneiden joulujen koristeet. Miten oot tuoksuttanut itsevalettuja kynttilöitä, jotain nestettä sulaan kynttilämassaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, kyllä nyt jo saa laittaa, onhan marraskuun loppu! ;) Mä oon tuoksutellut niitä Sinoperin tuoksunapeilla, sieltä saa vaikka minkä tuoksuisia ja pysyy kyllä tuoksu! :)

   Poista
 3. Kyllä Joulun saa jo aloittaa! Ihanaaa <3 nim. jo montaviikkoa joululauluja kuunnellut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, nyt ollaan jo reippaasti aloiteltu ja joululaulut soi joka päivä!! ;)

   Poista
 4. Mistä oot ostanu tuon kuvun piparikylään?:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kupu on ostettu vaateliikkeen loppuunmyynnistä, ollut heillä somisteena. :)

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!