Chrome - Link Select -->

perjantai 30. lokakuuta 2015

parit lahjat esittelyssä

Aiemmin kerroin pippaloista ja kivoista lahjoista. Ikäänkuin lahjana meiltä, Valto sai huoneeseensa maton, automaton, ihan tovi jos toinenkin on sitä kyttäilty miltä nettisivulta /nettikirpputorilta milloinkin. Vihdoin sain ja kyllä oon tyytyväinen! Vaikkei huone nyt varsinaisesti mattoa olisi kaivannut, mutta onhan tuo nyt aika cool tuolla! Ja kun on kritisoitu näitä mustavalkoisia mattoja siellä ja täällä, kun lapsille kaiken tarttis olla niin värikästä, niin tää on talviversio, lunta ja asfalttia. Ja joka päivä maton saapumisesta asti on pikkuherra raahannut kaksin käsin autoja matolle ja alkanut leikkiä. Että näkyy kelpaavan talviversiokin! 

Kummeiltaan Valto sai mm tuollaisen ihanan lelusäkin, jossa kivasti olkkarinpuolella olevat lelut säilyy piilossa katseilta, silloin kun niillä ei leikitä. Muutoinhan säkki on tyhjänä kun pikkuherra sen päivittäin matolle kaataa ja kaivaa pohjimmaiset lelut leikkeihin. Mun vanhemmat oli hankkinut tuon Puppyn, ja sitä ''ulkoilutetaan'' välillä melko rankasti, koiralla kuono maassa ja hännästä työnnetään taikka vedetään. Ja päälle kiivetään ja ''ratsastetaan''! 

9 kommenttia :

 1. Hieno ja hyvin voi olla lastenhuoneessakin mustavalkoista! Näyttää kivalta!

  VastaaPoista
 2. Itekin näin jossain vaiheessa tän maton mutten pannu korvan taa joten unohtuihan se.. Minkä merkkinen matto tää oli, siis mistä löytää? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. H&M näitä myi, nyt oon ite kytänny jo useamman kuukauden, eikä näkyny verkkokaupassa, tän ostin käytettynä fb-kirpparilta, ja maksoinkin uutta enemmän, kun huutokaupassa oli. ;)

   Poista
 3. No huhhuh :) mutta onko se puuvillamatto? ..liukuuko lattialla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puuvillamatto on, mutta alla on jonkinmoinen kumipinta, joten ei luista. :) Ja meillä vielä kumi kumia vasten niin ei luista senkään vertaa. :)

   Poista
 4. Onko tuo puppy s-koko? Olen meidän maaliskuussa 2-vuotta täyttävälle miettinyt. Voitko suositella?😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä suosittelen, päivittäin meillä ''käytössä'' ainakin vielä kun uutuuden viehätys on voimissaan, mutta hyvin pääsee vuotiaskin kyytiin ja pois! :)

   Poista
 5. Onko tuo puppy m-koko? Me ollaan hankkimassa 1-vuotiaalle syntymäpäivälahjaksi ja kokoa mietitään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puppy on M-koko kyllä! Munsta ihan sopiva koko, ja pienempi olis kyllä ollut liian pieni, ja tähän taas pääsee just ja just itse kyytiin, niin isompi olis ollu liian iso. :)

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!