Chrome - Link Select -->

torstai 22. lokakuuta 2015

Valto yks vee

Mun vauva on jo yksi vuotias. Vuosi tuli täyteen tiistaina. Mihin tämä aika rientää. Justiinhan me ajettiin liian ajoissa sairaalaan syntymää valmistelemaan. Justiinhan me tultiin kotiin pienen kanssa, eikä oikein osattu tehdä mitään, kun nyytti oli niin ihana. Justiinhan me pohdittiin hulluna nimeä ja päätettiin se sillä minuutilla kun vauvan ekaa kertaa näimme. Justiinhan me ihasteltiin ekoja hymyjä ja valloittavaa kikatusta. Justiinhan me havahduttiin vauvan liikkeelle lähtöön. Justiinhan me alettiin antaa hälle kiinteitä ruokia. Ja justiinhan ne hampaatkin vasta tuli. Huh, paljon ihmeellisiä asioita tapahtunut vuodessa. Ja varmasti paljon vielä ihmeellisiä asioita on edessä päin. Mutta kyllä vaan oma lapsi on ihana asia! 

Yks vuotiaana Valto kävelee, juttelee kovasti omalla kielellään, mutta sanoja vielä ei tule. Hän touhuaa valtavasti ja kokoajan, hampaita on 8 ja kuhmujen määrä päässä jatkuvasti vähintään hampaiden verran. Nauraa ja hymyilee paljon, nukkuu kokonaisia öitä, syö isojen ruokaa ja tarvii vielä tuttia. Valto on utelias ja reipas. Hän vaikuttaa jo tosi sosiaaliselta ja iloiselta tapaukselta. Rakas pieni-iso-poika! 

Ollaan oteltu yksvee -kuvia vähän siellä ja täällä, kokeiltu eri juttuja, ja tässä mun lemppareita! Hälle on pidetty jo yhdet synttärit, ja toiset on tulossa lauantaina. Jospa tälläkertaa muistais sieltäkin ottaa kuvia! 


8 kommenttia :

 1. Aivan ihania kuvia!:) Meidänki vauva on kohta 1vuotta(tammikuun alussa syntynyt) Sun blogi on yks lemppareistani,tykkään lukea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hän on kyllä niin helppo kuvattava! Kiva kun tykkäät lukea! :)

   Poista
 2. Niin ihana:) oma lapsi on kyllä parasta..täälä vauveli 9kk ja välillä vois vaan märsätä että aika meni niin nopiasti!niin kliseeltä ku se kuulostaaki et aika menee nopeeta ja toitotetaan et nauttia vauva-ajasta mut voi ku ois oikeesti älynny et kaikki tapahtuu niin äkkiä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, hetkessä eläminen on välillä niin vaikeaa! Toivottavasti saadaan kokea tää vielä uudelleen!

   Poista
 3. Ihana vesseli tämä teiän Valto! Onnea ihanalle pikkupojalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hän on kyllä niin veikee vempula! Kiitos! :)

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!