Chrome - Link Select -->

torstai 16. heinäkuuta 2015

vessajuttuja

Nyt kun vessaa tehdään hirveetä kyytiä, valotan teillekin vähän valintoja. Laatat esittelin jo aiemmin, jätimme niistä sen 10x10 laatan vielä pois. Eli valkoista pientä hexagon -laattaa lattiaan ja 10x40 laattaa seiniin. Molemmat ovat kiiltäviä. Saumoista vielä vähän vedetään köyttä, harmaa vai musta, siinäpä vasta kysymys... 

No muut kalusteet on valittu, osa jo haettu ja tilattu, osa on työn alla ja osa on vielä vähän auki. Suihkuksi valikoitui Hansgrohen showerpipe, sama kuin täällä meilläkin, uuteen tulee sadesuihkun ja käsisuihkun lisäksi vielä juoksuputki. Allashana on Talis S2, mutta tämä saattaa vielä vaihtua. Altaaksi valikoitui Bauhausin musta malja-allas, joka vähän upotetaan tasoon. Pönttö on perus IDOn SevenD sarjan istuin. Peiliksi ollaan mietitty pyöreää peiliä, IKEAlla ainakin on monta varteenotettavaa. Altaan viereen aiotaan pyyhkeille hankkia nuo Hayn Gym -koukut. 

Semmonen, mitäs tykkäätte?


6 kommenttia :

 1. Hyvältä näyttää! :) Harmaat saumat vois olla vähän neutraalimpi vaihtoehto mutta tietysti jos haluu jotain korostetumpaa niin sitten musta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ny ollaan päätetty, tummanharmaa. Sama väri kuin nykyisessäkin veskissä. :)

   Poista
 2. Harmaat ottaisin, koska musta tai tummassa saumassa yleensäkin näkyy veden kalkkisaostumat.. Muuten näyttää hyvältä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, meillä tummanharmaa nyt, eikä kalkit näy, eli se se on. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Hyvä, toivottavasti näyttää yhtä hyvältä sitten valmiina! ;)

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!