Chrome - Link Select -->

keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

en malta

Pakkohan tätä on vilauttaa, kun saatiin se eilen myöhään illalla kannettua vessaan, vielä vedet on katki ja putket asentamatta. Tänään toivottavasti pääsee käymään vessassa asioillaan, ettei tartte aina kellariin mennä kun hätä yllättää. Ny kun näin hyvällä mallilla on uus koti, on tänään aikeissa tyhjentää vanha kokonaan, ja ehkä jäädä raksalle yötä, ja huomenna tulla siivoamaan tämä vanha koti ja sanomaan hyvästit. Uskomatonta että kohta ollaan jo uudessa kotona, eikä enää oo tätä vanhaa! 

6 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, pienestä vessasta melkein pakko tehdä mahdollisimman raikas, ettei pienennä tilaa entisestään. :)

   Poista
 2. Kauniilta näyttää. Ihanat lattialaatat ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykätään kyllä molemmista laatoista ihan hurjasti! :)

   Poista
 3. Oho tuommosia lattialaattoja en ookaan nähnyt vielä missään. :) onko jotain uunta suuntausta? Meillä kylppäriremontti alkamassa ja pitäis jotain kohta osata päättää laattojen suhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta taas tuntuu että kuusikulmaista laattaa on vähän jokapaikassa nykyisin, onhan tuo jo pari vuotta kai ollut valloillaan, kun edellisen remontin aikoihin en halunnut sitä kun sitä oli niin paljon esillä. :) kivan näköinen se kyllä on, ei oo juuri vielä käyttökokemusta niin en osaa sanoa siitä mitään muuta, kuin että oli melko hanurista sen saumaaminen... :D

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!